Va salut fetelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Draga mea,Odiseea e urmatorul capitol,la care speram toate ca vom ajunge..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

bine ai venit pe DC ...iti doresc sa fugi cat de repede la "odisee"

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyrosu spune:

Va multumesc fetelor pt raspuns si va doresc din inima multi sanatosi.Astept si eu cu nerabdare ca si voi sa se intample odata minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyrosu spune:

CLAUDIA MI-AU PLACUT SUNT SUPERBE.Cel mic de 1 an este un scump de copil.Am remarcat ca esti o mare iubitoare de animale.Acesta fiind catelusa-ul tau.Am si eu o catelusa rasa canis este sufletul meu.imi regasesc dorinta de a oferii caldura sufleteasca pana voi ajunge sa am un Iti doresc si tie sa ai parte de toate dorintele de a devenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Bine ai venit.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Interesant mod de a-ti face intrarea pe forum... cred ca ar trebui sa intri la aspirante optimiste, subiectul e creat exact pt astfel de discutii...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

multumesc frumos BETTY "cel mic" este nepotica mea care e o scumpete de copil si ne iubim ffff mult una ope cealalta....deh parca si seamana cu mine....

si catelusul este tot o fetita LADY si este sufletelul meu scump si drag...tine locul bebeului asteptat de 7 ani....si e o rasfatata,chiar se crede copilul meu.

pupici si s-aud ca vei fugi repede la mimicute cat mai curand...dar cu conditia sa ma tragi dupa tine!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

mda...felicia, chiar ma uitam si eu ca matza'calendar cum am ajuns pe pagina nr. 2 la un subiect intitulat "va salut fetelor"...

Bine ai venit Betty! pentru discutii generale intra te rog pe topicul "aspirante optimiste", iar daca vrei sa discuti pe anumite teme, sunt create subiecte pe diverse specialitati. Multumesc.
Sper sa te simti bine printre noi si sa treci repede la gravidutze (odisee).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vezi Lachi ce sa-ti fac daca nu ai suficienta experienta in ... asteptand un ingeras..optimist

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bettyrosu, ca sa-ti fie mai usor sa gasesti subiectul "Aspirante optimiste", poti sa-l gasesti aici

Mergi la inceput