Buna fetelor,
Va rog sa ma ajutati si pe mine impartasindu-mi din experienta voastra.
Eu am endometrioza, nu imi doresc momentan un bebe, prin urmare doctorita mi-a dat tratament cu duphaston, 2 pe zi. Iau de joia trecuta, si de sambata a inceput sa ma doara ficatul si ma tot doare. Am inteles ca trebuie sa fac tratamentul minim 3 luni. De la farmacie mi-au dat LIV52. O fi suficient, eficient...?
Cine a mai luat duphastonul asta a patit asa ceva? Stie cineva ce pot sa fac cu durerea asta, cat de periculoasa este, oare va deveni din ce in ce mai puternica? Sunt foarte ingrijorata si suparata. Nu pot sa renunt la tratament pt ca ma doare burta de la aceasta endometrioza nesuferita.
Multumesc pt orice raspuns.
Buna Alissaa, nu stiu care e exact prob. la tine, stiu doar ca eu iau duphaston de aproape un an ,am inceput sa iau ptr. ca nu ramaneam insarcinata, apoi am ramas si am continuat ptr. a o mentine, am pierdut sarcina la 4luni si jumatate, si dupa aia am continuat sa iau ptr. ca nu-mi mai vine CM daca nu iau duphaston din ziua 16 pana in 25 ,in fine...prob. e ca eu am avut si o hepatita acum 3 ani,dureri de ficat am si eu, am mers la medic si mi-a spus ca patilele ptr. hormoni cam afecteaza ficatul,al meu era putin marit, oricum de luat duphaston iau in continuare, asa ca eu imi permit sa-ti dau un sfact: mergi la un medic sa vezi ce-i si cu ficatul tau, doamne fereste sa nu fie ceva cu el si tu sa nu stii, liv52 e bun ptr. ficat ,dar mergi si la o echo si la un medic.
sanatate multa
ela
Multumesc mult Ela, nu credeam ca imi mai raspunde cineva. Intre timp nu ma mai doare ficatul. Nu stiu daca de la Liv52. Am luat o zi doua, mi-a trecut ficatul, nu am mai luat liv 52, dar nu a reaparut durerea. Daca ma apuca iar, mai iau niste liv.