Elevit

Elevit | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

de ce nu se mai importa? n-am mai gasit in farmacii din acest motiv

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

pe bune???ca trebuie sa iau si eu...
culmea este ca o prietena de-ale mele tocmai si-a cumparat.ea sta undeva pe la BIG, asa ca din zona...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

este in toate farmaciile sensiblu cel putin: http://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=2153562

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Eu am gasit la prima farmacie in care-am intrat.
Problema e ca nu-l suport. Am luat 3 zile si-am avut niste arsuri cumplite, la gat si stomac, in plus s-au accentuat varsaturile.
Cum n-am mai luat, au disparut arsurile si m-am simtit mai bine. Cat de bine ma pot simti in plina "era" de varsaturi.

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Mie mi-au trecut greturile de cand am inceput sa iau.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu iau Elevit, auzisem pe la farmacii ca nu s-ar mai gasi...o fi adevarat, cine stie. Nu l-am luat compensat, ca cica nu se compensa si eu m-am simtit bine dupa el, chiar mi-au trecut greturile. Dupa cum vezi, variaza de la om la om.

9+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu am citit pe net ca trec greturile de la el. Sincera sa fiu, de aia l-am si luat. Eu mancam destul asa ca isi lua bebe suficiente vitamine...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

eu am luat elevit 2 luni, timp in care am avut dureri de stomac. dupa ce am renuntat la aproape toate fructele si mancarurile preferate (nu stiam de la ce provine durerea de stomac) mi-am dat seama ca , elevit-ul imi provoca aceste dureri.
in galati se gaseste la toate farmaciile si se da si compesat de catre medicul de familie.
doctorul meu ginecolog mi-a spus ca este f bun si sa iau pana in luna a 7 dar, din cauza durerilor fac o pauza, o sa reiau dar mai tarziu.

diana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Lia, luna asta l-am luat de la Sensiblu....medicul de familie mi-a dat reteta cu 100% gratuit insa cand am dat reteta mi-au cerut 140 de mii pe el spunand ca e singurul prenatal care nu se da in totalitate gratuit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

asta cam asa este. Cica se plateste o anumita substanta pe care o contine si costa 140.000 lei, dar merita.Este cel mai bun prenatal.
23+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput