Cosmetice KALLOS?????
Raspunsuri - Pagina 3
andreea81 spune:
Reprezentanta Kallos este in magazinul Bucur Obor la etajul 1, cum urci pe scarile care dau in piata Obor...au de toate de la bigudiuri, la sampoane, rujuri, masti de par,la vopsele...Pentru fetele care folosesc frecvent balsam de par, au unul deosebit de bun...si efooooaaaaarteeee ieftin....mi se pare ca firma este in Satu mare, sau asa ceva...Merita incercat.
andreea81 spune:
Reprezentanta Kallos este in magazinul Bucur Obor la etajul 1, cum urci pe scarile care dau in piata Obor...au de toate de la bigudiuri, la sampoane, rujuri, masti de par,la vopsele...Pentru fetele care folosesc frecvent balsam de par, au unul deosebit de bun...si efooooaaaaarteeee ieftin....mi se pare ca firma este in Satu mare, sau asa ceva...Merita incercat.
ralualexandrei spune:
Si eu sunt fan al produselor Kallos.Au un magazin si in Militari pe Iuliu Maniu,cum treci de piata Veteranilor pe partea opusa pietei in vecinatatea unui magazin de geamuri termopane.
Cel mai des folosesc rujurile,masca de par si vopseau fara amoniac.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
20+
album no1 album no2 albumul no3
daniella4 spune:
Eu am folosit o masca de par de la ei, dupa un permanent care mi-a uscat rau parul. Am fost dezamagita sincera sa fiu si am evitat sa mai iau altceva.
Mirrella spune:
Eu am cumparat balsam,dar nu mi se pare de calitate foarte buna.Dar intr-adevar,a fost si foarte ieftin.
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Artemis1578 spune:
Mi-au iesit niste suvite superbe cu decolorantul Kallos!
Din intamplare mi-am cumprat si o oja grena, jenant de ieftina(3.3 ron), ziceam sa vad cum imi mai sta cu asa ceva pe unghii, dupa 7 ani de french! A tinut 5 zile fara sa crape, s-a sters singura pe la varful unghiilor, iar treaba am facut din belsug!
In schimb, creioanele de ochi sunt proaste, se intind imediat!
Iar cele de buze sunt cam prea tari........nu poti creiona o dunga perfecta din prima!
Anka
si Ubitu
Athina
Anderra spune:
Oja kallos e criminaaalllaaa, dureaza pana te plictisesti si o stergi singurika de pe unghii, gloss'ul de buze la fel, nota 10,iar mama se vopseste cu kallos luna de luna de vreo 5 ani.
In Constanta magazinul kallos e pe bd.mamaia in zona intersectiei capitol (aproape de mircea cel batran.)
Apropo nota 10 pentru oja farmec,ultra rezistenta si pentru un "no name" care are totusi un nume "selene" o oja pe care am dat 2 ron si care tine f mult pe unghie fara sa sara si cu vase spalate seara de seara
Dory232002 spune:
Eu folosesc de ani de zile produsele pt. par(vopsea si tratamentul de par) din aceasta gama si sunt excelente.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
amik spune:
in afara de bucur si iuliu maniu unde mai au magazine?
eu parca-parca am vazut ceva din masina pe linia tramvaiului 5, intre armeneasca si piata gemeni undeva.dar oare mai sunt si altele?ca mi-ati facut o pofta...
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
mira_m spune:
La noi se gasesc destul de greu produsele fiindca nu sunt la vedere. Vanzatoarele le ingramadesc intr-un colt...
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004)