la cate saptamani se face primul consult in sarcina?
de exemplu, daca esti insarcinata in 2 saptamani, astepti pana luna urmatoare ca sa aiba dr ce vedea?
eu m-am dus la primul consult cand eram insarcinata in 3 saptamani.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
quote:
Initial creeata de amik
la cate saptamani se face primul consult in sarcina?
de exemplu, daca esti insarcinata in 2 saptamani, astepti pana luna urmatoare ca sa aiba dr ce vedea?
eu m-am dus la primul consult cand eram insarcinata in 3 saptamani.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
34+ cu
Denis Cristian
eu primul consult l-am facut cand aveam trei zile de intarziere a CM. De la ultima menstruatie erau 4 saptamani si 3 zile. atunci s-a confirmat sarcina.
Dr. m-a chemat la consultatie si in saptamana urmatoare.
34 + cu 
Nunta noastra
eu am fost la primul consult care a inclus ecografie la 5 saptamani si sarcina a fost confirmata...mi s-a dat setulde analize de efectuat si am revenit la un nou control peste 10 zile cand aveam si rezultatul analizelor.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Primul consult si prima ecografie cand s-a confirmat sarcina a fost la 3 saptamani iar la 5 saptamani si 4 zile s-a vazut la eco si activitatea cardiaca a embrionului.
Am facut prima ecografie la 6 saptamani si am vazut activitatea cardiaca ca copilului.
Miruna +
Alexei
Poze
Eu l-am facut la vreo 2 zile dupa ce mi-a iesit testul pozitiv. Nu pt a-mi confirma sarcina, eram sigura ca sunt
, ci pt a-mi face un prim examen si a-mi recomanda o serie de analize. ecografie am facut si la primul consult, din curiozitate, evident insa ca nu s-a vazut mare lucru.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)