Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele, am o mare problema :
nu numai ca mi-a iesit tot proteus la a doua analiza ci este complicata si cu klesbiella.
acum sint sigura ca le-am luat la avortul precedent, klesbiella numai in spital si cu contact direct se ia.
problema este ca eu acum am 12 sapt. am fost la medic si mi-a prescris un antibiotic, pe care sa il iau din seara asta. pastile, urmind ca dupa ce treec in al II lea trimestru de sarcina sa fac injectabil un alt trat cu alt antibiotic.
am fost sa iau de la farmacie antibioticul(cefalexin) iar farmacista(care ma cunoaste) m-a oprit sa il cumpar deoarece in prospect scrie:a se evita in primul trimestru de sarcina.
nu l-am cumparat, am plecat...de frica. cine poate sa imi garanteze ca voi avea un copil sanatos cu antibiotice luate in primul trimestru.
mi-am facut programare la un alt medic gineco, in galati, care este considerat cel mai bun pe zona.
dar abia luni.
eu luni trebuia sa termin trat cu antibioticul asta. sa las vreo 10 zile si sa fac iar urocultura.
fetelor, HELP !
ce ma sfatuiti sa fac ?
goldi, nu mi-ai raspuns.
IULIA

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA chiar nu stiu ce sa'ti spun...
nusybune mama..buneee..
bun venit celor noi
va pupacesc pe toate..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Danuda, bafta multa la FIV si sper sa treci pe aici, sa ne spui si noua ce mai faci.Sa-ti ajute DD.
Lachione, DJ-mama, m-a impresionat felul in care ai scris
Iulia, din pacate nici eu nu stiu ce sa-ti spun,dar cred ca pana la urma exista cineva sa te lamureasca
Liana, multumim de primire,olteanca draga
Nusy, Moni,Ioana, Andra,Miki,Zisa_cami si toate fetele optimiste

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai daca tot olteanca ramai..ca parca asa vazui vali.esti de'a mea

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

IULIA, eu ma uit pe prospect si nu vad ca ar fi contraindicat cefalexin in sarcina, uite:
"Sarcina si alaptare: Categoria B1. Nu s-a stabilit siguranta utilizarii acestui produs īn timpul sarcinii la femei. Evaluarea studiilor experimentale realizate pe animale nu indica nici un efect nociv, fie el direct sau indirect, īn ceea ce priveste dezvoltarea embrionului sau a fatului, a cursului gestatiei si dezvoltarii peri- si postnatale. Desi studiile clinice si de laborator nu au demonstrat teratogenitatea acestui produs, totusi acesta trebuie administrat cu grija femeilor gravide. Excretia de cefalexin īn laptele uman creste pāna la 4 ore de la administrarea unei doze de 500 mg. Medicamentul atinge un nivel maxim de 4 mg/ml si apoi descreste gradual disparānd la 8 ore dupa administrare. Cefalexin trebuie administrat cu precautie femeilor īn perioada de alaptare."

Iar in articolul acesta http://www.iubire.md/cgi-bin/mailer.cgi?lang=ro&url=/ro/pregnancy/medicamentele.shtml scrie ca este cel mai putin periculos dintre antibiotice in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Nu am vesti deloc bune:am repetat spermograma sotului si acelasi diagnostic:azoospermie.Deci, cei de la clinica au gresit rezultatul,cel al FSH-ului.Asta e, continuam, imi pare sincer rau pt sotul meu care isi facuse sperante ca isi revenise spermageneza.Sunt un pic supi, dar sper sa imi treaca.
Nusy, iti scriu maine un PM.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuda spune:

multumesc vali_delideesti o draguta si eu iti doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine
cum am vesti intru si aici sa va spun ce progrese am mai facut
Va pup pe toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Liana, fata draga, toti imi zic ca sunt de olteanca si ma mandresc.
Danuda, te asteptam cu vesti bune
Pup toate pustoaicele si sa aveti o zi frumoasa

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetelor, va !

Hop si eu aici sa le urez bun venit noilor aspirante si sa-si implineasca visul cat mai repede!

Eu sunt in faza "asteptare", peste o saptamana voi afla daca am prestat cu folos luna asta... Semne de bebe nu am dar am semne de o prolactina care a luat-o razna de prin ziua 3 dpo, asa ca eu si hiperprolactinemia facem un duo super... Amandoua speram sa ne atingem scopul! Acu' sa vedem care pe care!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Sunteti pur si simplu MINUNATE !!!
Va doresc sa vi se implineasca visul si credeti cu tarie ca asa va fi.
Sunt mamica unui baietel superb de 6 ani si 4 luni, lumina vietii noastre, pe care l-am nascut la 38 de ani, dupa 2 sarcini pierdute din care una la 5 luni si jumatate, dupa zeci de analize, investigatii si proceduri.
Am trecut si eu prin ce treceti multe din voi, nu am ajuns e adevarat la inseminare.
Am intalnit un dr. minunat, dr. Peltecu care mi-a salvat printr-un miracol(cerclaj etajat in 5 luni si 1/2) acest copil pe care era sa-l pierd tot la 5 luni si jumatate
Am nascut natural, am alaptat pana cand copilul meu a facut 1 an.
Va doresc tuturor ca Mosul din acest an sa va aduca un BB sau vestea ca este posibil.
Fiti puternice asa cum ati fost pana acum, acolo sus sunt sigura ca cineva va iubeste!!!

Mergi la inceput