Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
szaboali spune:
Silvi
eu am seri in care iau si de doua ori cina
si la 12 noaptea daca mi se face foame
si tot degeaba ...cred ca ar trebui sa nu mai consum manacarea degeaba

eu cred ca depinde si de organism ca la mine arderile sunt foarte rapide...asa zice dr. mea de familie![]()
Biancas
clar ca nu m-am suparat dar la mine nu e cazul ...ca Iarina e super cuminte iar de stres ce sa zic ...acum cred ca fiecare dintre noi se streseaza ,eu ma mai stresez asa putin...dar nu mult ca strica la frumusete

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Io de la 52 kg am ajuns la 70 kg in luna a noua,de la spital m-am intors cu 65 kg si acum am 55 kg.Am alaptat 9 luni,am si mers la servici de cand avea Dia trei luni,bebelina chiar rea nu pot zice ca am ,ca doarme noaptea,eu cu DC pierdeam noptile nu cu ea
,dar in schimb,ziua compenseaza 

Iar la faza snur nu ma incadrez ca am si
si
,doar talia e cam subtire la 60 cm . Si eu sunt un picutz mai inalta am cca 1,70 h. Oricum acum ma simt si eu mai normala,ca sunt si mai
ca mine 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Mai Moni de ce nu iti faci tu cont pe Photobucket?? Poti pune 1 G de poze filme ce vrei... Vad ca tot deschizi pe drop o gramada de conturi. + ca dincolo poti pune filmul de cate minute vrei...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
marchplayer spune:
Asta-i seara cu slabaturi!
Slaba mai esti Ali!! Auzi tu 42 kg!!!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
Bianca ... din comoditate si lipsa de timp,n-am chef sa mai studiez inca un program acum
Merg imediat sa o culc pe Dia ca deja cam urla.A papat si ceva cereale si acum ... iar pufuletzi, Si acu vad ca Ghitza i-a adus branza topita
Dupa cerealele dulci ... dar ,ma rog,vad ca o mananca si pe asta. Sa vedem daca mai bea lapte dupa aia,ca mai inainte nu vroia neam!Doua-trei dguri a tras pe la 21 cand s-a trezit. Sper totusi sa mai bea un pic cand o pun la culcare .
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Moni, nu e greu deloc situl.Te inregistrezi si apoi iti faci album daca vrei daca nu pui poze acolo la gramada sau clipuri.
Noah..faci cum crezi..![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
silvi_2005 spune:
Am terminat si noi programul de seara, Alain n-a adormit inca se tot foieste.Merg si eu sa mai citesc ceva si apoi la culcarica, va pup pe toate.
monica70 spune:
Eu n-am terminat nici un program,ca Diana inca tzopaie prin pat
Am lasat-o cu Ghitza,pana mai strang prin zona.
Daniela seara cu slabaturi? ![]()

de unde le scotzi 
?
MONI
de
irinatunza spune:
Ma duc si eu sa-i dau ceva laptic Sabinei, poate mai papa. Ca n-a vrut decit 50 si nu pot s-o las numai cu atita.
Mai fetelor, bebeii vostri au somnul asa de usor de se trezesc la orice miscare ? Ca eu nu pot nici sa ma misc prin camera ca imediat se ridica in fundulet.
Of, iar ma apuca depresia asa din senin. Chiar daca am bagat si cioco si biscuiti cu crema de cacao, Merlin la 6900 pachetul ca-s la oferta. Si sunt foarte, foarte gustosi.
Ma duc la somn.
Pupici si la slabaturi
si la cele mai putin slabaturi, eu is undeva pe la mijloc in devenire
. Gata de miine trec si eu la post ca nu se mai poate.
Noapte buna, somn usor.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina