buna
am si eu o intrebare: se poate oare asculta inimioara lui bebe cu stetoscopul?
chris
36+
alexandra
Ma gandesc ca te referi la un stetoscop obisnuit, cu cel obstetrical evident ca se poate. Da se poate, eu am reusit daca apesi destul de serios in punctul de ascultatie.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
parerea mea este ca depinde ce fel de stetoscop!!!
eu am unul obisnuit si nu am reusit sa ascult inimioara la bb :(...oricat de mult m-am chinuit![]()
Elena
37+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Eu n-am reusit
...
si chiar ma intrebam cum or reusi ginecologii sa asculte cu palnia aia ![]()
ALINA
32+
Palnia aceea este stetoscop auricular,special pentru asa ceva.Te-ai mira ce fel se poate auzi!
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
era vorba de un stetoscop obisnuit.
mi-a zis dr sa fiu atenta la miscarile lui bebe, dar bebe probabil ca seamana cu taica-sau, e imperturbabila, doar daca are ea chef da semne. am constatat ca noaptea are program, dar oamenii normali dorm noaptea, si as vrea sa mai profit de somn cat mai pot. in rest, in rtimpul zilei, sughite. altfel, pot sa stau si in maini, daca fata mea nu vrea, nu am ce-i face. beau si f rece, beau si f cald, stau in toate pozitiile, o mangai, incerc sa o imping usurel, nici gand. asa ca m-am gandit sa incerc cu stetoscopul, sa imi calmez piticii. singurul lucru pe care l-am auzit pana acum, dincolo de matzele mele, era un zgomot de fundal, dar f accelerat, ca o locomotiva, si parca mult prea accelerat fata de ce se aude la ecograf. o fi asta inimioara?
chris
36+
alexandra