Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Lasa, ADELA, si soacra-mea e la fel, cand aterizeaza fi-su la masa toata se sfarma sa-i faca si sa-i dreaga, ca tot timpul are senzatia ca e insuficient hranit si ingrijit. Pe mine o data nu m-a intrebat ce as manca la pranz, daca tot ne invita...

Daca voi faceti cartofi cu ciuperci, eu fac cartofi frantuzesti, cu rondele de cartofi fierti in coaja alternati cu cascaval ras si oua fierte, plus smantanica si hopa la cuptor sa se rumeneasca, mmmmm ce bunatate!

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

gabriela: de ce unghia in gat? tu de care ai luat? sunt sigura ca e f bun&frumos al tau! cate kg are cel Chicco de care vorbeai? La mine kilele conteaza f mult intrucat stau la 2/4 si tre sa car carucioru pe scari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Iar am uitat ceva, , ceea ce mi-a placut cel mai mult in cartea Dr. SPOCK, este mottoul: "stiti mai multe decat credeti". Aviz FLAVIEI si mie, care am intrat de asemenea o perioada in aceeasi panica, ca ce-oi face si cum oi face. Poate ca m-am mai linistit cand am aflat ca vine mama sa stea o luna cu noi dupa nastere, si daca ne ajuta doar cu gatitul, si tot e ceva minunat.

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

aaa tot eu ...tot cu carucioarele dhs opriti-ma va rog
liliana ori helenutza ori oricare dintre voi care e mai desteapta ca mine help please ca eu nu vad nicaieri descrieri ale carucioarelor (de la cate luni; cate kile).
Multumesc anticipat,

Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

ylilimic, de la tine m-am molipsit cu 'ultima oara gravida', caut si eu un motiv sa nu innebunesc de-a binelea si tu mi-ai gasit unul bun. As mai dori un bb, dar cum la mine sansele se ivesc odata la 10-12 ani, ma tem ca la 50 nu va mai fi posibil.

Adela2006 imi imaginez ca nu-i o placere sa ti se spuna ca din cauza greutatii nu poti naste natural, mai ales daca ai fi dorit asta. Iar soacra ta mai pune si ea paie pe foc. Eu am noroc ca nu am soacra, dar se mai gasesc proaste sa spuna ce nu trebuie. De regula le evit, daca am nevoie de sfaturi stiu pe cine sa intreb. Daca ti se mai iveste ocazia poti sa-i spui soacrei tale ca nici cu cezariana nu suferi mai putin, iar asta e pt binele copilului, nu al tau (decizia medicala chiar asa se ia)

Flavia_Ioana, daca eu am 38 de ani crezi ca am mai multa experienta? Nu pot spune insa ca sunt speriata, am mai pus mana pe nou-nascuti, dar... cam atat. E drept ca cu gemeni e altfel. Va trebui sa ai aproape tot timpul inca pe cineva pe langa tine, uneori mama, seara poate sotul. Oricum, cand dai de mancare la una vrea si cealalta, cand plange una, incep amandoua. Cam asta-i necazul. Vei vedea la fata locului cum e mai bine de facut. Insa eu in locul tau m-as speria mai tare cu banii, totul trebuie la dublu. Poti sa mai iei un bax de pampers daca mai gasesti la oferta, vei scuti din cheltuiala de atunci. Nu te mai gandi la evenimente neplacute, astfel te vei consuma de doua ori pentru acelasi lucru.

dianamitzi, imi pare rau ca nici acum nu stii sexul bebelusului. Sincera sa fiu nici eu nu am mai avut curaj sa fac ecografii in afara de cele necesare tocmai din motivul de a nu fi dezamagita cu sexul (mi s-a spus 51% fata - atunci am crezut ca ma ia la misto). La sfarsitul lunii am de facut ecografie morfologica si ii spun de cum intru in cabinet ca nu plec pana nu-i aflu sexul. O sa inghit si ceva dulce, unii medici practica asta, dar si eu cand mananc dulciuri simt ca imediat incepe sa se foiasca.

Apropos de subiectul dormit cu/fara soti, efectiv nu-mi imaginez cum am putut dormi cu sot cativa ani. Eu nu pot sa cred ca exista doua persoane care doresc sa faca exact acelasi lucru in acelasi moment. Acum nu avem ce face, ca e toata casa rasturnata, zic merci ca am unde pune capul, dar ce foiala e pana adormim... fiecare vrea altceva, nu avem loc - ca fiecare vine in pat cu jucariile: eu cu carti, laptop, sotul cu laptop, telefoane si cine mai stie cate prostii. La tv... nu mai vorbim. Eu in general nu-l suport deloc, daca e ma uit la ceva stiri, dar nu-mi place sonorul dat tare. Sotul nu sta fara tv nici o secunda, da tare, se uita la sf-uri. In acelasi timp asculta si muzica clasica si mai joaca si jocuri (care si alea fac zgomot). Daca adoarme de multe ori raman toate chestiile astea deschise, la care se adauga sforaitul. Misto, nu? Cred ca am divorta intr-o luna daca ar trebui sa stam intr-o singura camera. ESte cat se poate de fals ca o asemenea atitudine creeaza probleme in familie, suntem de 14 ani impreuna si am impresia ca pe zi ce trece ma iubeste tot mai mult.

Iar m-am inttins cu povestile
pupicei

criss 30s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

cristia ,eu am luat "tanculetul" asta http://www.babycomfort.ro/uploads/prod_524b.jpg

are 10 kg.cel de la chicco are vreo 8,dar se face mult mai micut.na,asta e!intr-adevar pt bebelus este f confortabil,pt mami mai putin

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Pai, vezi Adela!?! Normnal ii sa-ti faci sange rau ca de fapt la ea vorbesc frustrarile stranse de-a lungul timpului pe care le imbraca in haine de mareata vitejie!?
Cristia este un neonato cu landou separat de caruciorul sport si evident de scoica, usor de transformat (l-am ales in detrimentul celui de la chicco caci e mai usor de transformat, de manevrat si mai usor cu vreo 2 kg)...si cu o serie de accesorii. Desi initial am fi mers pe un carucior transformabil in landou am renuntat caci am constatat ca la nici un model vazut caruciorul nu se transforma intr-un landou cu fundul perfect drept...si cat va fi micut vreau sa fiu pe cat se poate de grijulie cu osciorele lui putza...asa ca vreau sa stea pe perfect drept la inceput...de aia am ales landoul de sine statator si patut de lemn in locul celui de material (pe care il vom lua insa ptr plecari). Oricat de mult mi se explica ca ar fi omologate tot nu imi pare palpabil lucrul asta...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

fetelor ! am o noua dilema : asta mic din burtica are zile cand misca mai putin ,insa are zile cand misca prea tare.Azi de exemplu am zis ca e clar ca vrea sa ma darame de pe scaun
Acum pe bune: e normal sa miste asa tare.? ca uneori misca de am impresia ca ma misca si pe mine cu totul,pe bune ca ma iau de ganduri mai ales ca la fetitza nu a fost de loc asa.Ea se misca ca un mic delfinash se rostogolea ,mishuna pe acolo,insa acum zici ca face bungy jumping(sper ca asa se scrie).Iar explicatiile de pana acum pe care le-am primit au fost :asa sunt baietii.Insa eu nu inghit explicatiile astea.Vreau sa stiu daca e normal.

28+ + Mimishoru'(2 ani si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

CRISS68 MULTUMESC MULT...AI DREPTATE !!!

Multumesc tuturor fetelor...sunteti deosebite...

Flavia 28+

Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ana, si bebele meu are momente in care misca de mi-e frica sa nu iasa de acolo..uneori percep atat de tare miscarile de am impresia ca are bocancei in picioare..joi merg la control..daca e bine, inseamna ca, intr-adevar asa or fi baietii..

as sta la vorba mai mult, depsre carucior, soacre, instincte si altele, dar momentan sunt tare-tare prinsa..insa reivn de saptamana viitoare.

cine vine pe 22 la intalnire??

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput