Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata !!!
Cam tarziu - dar asta e. Am avut treaba!!!
fetelor - dar ce faceti aveti probleme, intrebari, macinari...
Noi santem bine, mancam, crestem, dormim,
Voi?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Dana - eu patesc asa uneori si chiar azi cand n-am avut de recuperat decat 2 pagini.

Oana - tu esti cumva psiholog? Sper sa nu te superi ca te intreb

Flavia - cred ca fiecare dintre noi am fi de doua ori mai ingrijorate si mai precaute daca am purta doua minuni in burtica. Iti doresc multa putere sau pe cineva alaturi care sa te ajute macar la inceput.

Diana - ar fi o idee asta cu soacra-tema zilei, numai ca este un subiect inepuizabil

Ana - si la mine salta si ma zdruncina. Si peste tot am citit ca dupa sapt. 30-32 se mai potolesc. Sincer, prefer asa decat sa ma ingrijorez ca nu misca. Numai ca si eu ma intreb daca o fi normal sa se agite atat...noroc ca mai face si pauze de nani

Gabriela - poate incerci sa vinzi caruciorul si sa iei unul cum zicea si Oana. Eu raman la parerea ca e cel mai bun, pt mine asa a fost si il folosesc si acum pt al doilea puiut. Si mie nu mi s-a parut deloc greu. Poate doar cand ma intorceam de la piata cu el incarcat

Adela - a mea cred ca e in culmea fericirii ca e fetita, deja are impresia ca e a ei...numai ca o sa cam aiba surprize, mi se pare deja urat faptul ca face diferente (sufletesti deocamdata) intre minunea de baietel pe care o am si fetita care urmeaza sa vina.

Megbeng - eu vreau sa vin la intalnire, sper ca vremea sa fie ok, sa nu ploua, ca vin si cu piticul dupa mine.

pe toate

ALINA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

multumesc frumos gabriela si oana ptr detalii despre carut.Si apropos, Gabriela e f misto tanculetul.
dianamizzi ca bine le-ai zis cu vorbitu cu bebeii; ma simt mai bine acum
ana: si al meu are zile cand abia se face simtit si zile (cum a fost Vineri si cum e azi) cand ma suteaza la greu.Eu am constatat ca depinde si de starea mea (Vineri am fost pachet de nervi si i-am transmis si dragul meu din burtik).
Voi, celelalte fete vorbiti cu bebeii?
Flavia: calmeaza-te te roooog! Sunt doua si mi se pare normal sa nu aiba loc sa se miste!Asa cred eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

cristia, sotul meu vorbeste f tare, si se mai foloseste expresia asta : are trompeta puternica. Eu nu vb cu bebe, nici nu ma plang ca din cauza lui eu nu ma simt bine in pielea mea, in schimb sotul vorbeste si cu el si de el, numai chestii optimiste, incat sper sa retina atitudinea pozitiva a lui tati si mai putin a mea.

dianamitzi, esti o scumpa! . Adevarul e ca atunci cand ma vad cum arat, imi vine si chiar imi bag piciorul in ea de silueta. AM fost intr-o perioada mai plinuta si f usor am dat jos atunci cand am vrut, dar eu nu stiu cum voi depasi perioada asta pana ajung inapoi cum am fost. Ca sa nu mai spun ca am deja un desen vascular f pronuntat, sper sa nu se transforme in varice - cu astea ce mai faci? Tot de la greutate prea mare se fac pe un fond de lipsa de colagen, sub dependenta hormonala. Deci teama mea e de efecte ireversibile plus depresia mea de zi cu zi cand ma vad cum arat si nu-mi vine sa dau ochii cu nimeni.

nu am nimic impotriva sa reluam legatura si cu fetele care nu mai intra pe aceasta lista de discutii din cauza conflictelor anterioare.

dupa-amiaza placuta, ma intorc la bucatarie, sper ca nu mi s-a ars nimic

criss 30s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aaa maine vreau sa ma duc sa cumpar carut ca il am si pe asta pe creer, daca o fac si asta sant peractic echipata. Am vazut ceva bunicel la 6 mil, cu scaunel de masina din ala pentru nou nascuti adica e mai mult pe culcate, cu landou ... deci mai multe, dar la depozite am vazut acelesi lucru la 4 mil. Sant constienta ca si aia de la magazine si aia de la depozite cumpara (se aprovizioneaza) din acelasi loc (de la Bucusesti)- numai ca unii au chirii ca de magazin din centrul orasului, altii au cheltuieli ca de depozite angro - de aici si diferenta der pret la aceiasi marfa cu aceiasi calitate.
vedem maine care e treaba si va zic....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Salina nicidecum...eram pe aproape dar pana la urma am facut sociologia insa cu practica destul de multa in materie de consiliere psihologica. Insa partea clar vizibila vine dintr-o terapie de cunoastere personala pe care am facut-o de anul trecut pana acum ceva vreme cand am oprit-o ca sa stau la pat.
Mi-am schimbat multe principii de viata din cele ce le-am folosit cu strasnicie pana acum si m-am schimbat si eu mult... si ma simt cu mult mai linistita acum.
Asa ca ce va mi strecor pe aici vine din ce am invatat, mare parte pe pielea mea...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Flavia, dragutza mea, sa stii ca te inteleg. Nu stiu ce as fi facut in locul tau, sa nu simt bebele nici macar cat il simt. Cred ca singurele doua solutii pt tine (bineinteles dupa ce tragi acum aer in piept si eventual bagi un ceai de tei sau o cana de lapte cu miere ca sa te linistesti) sunt sa te lasi pe mana Lui Dumnezeu si sa te rogi si sa mergi des la medic. Cat de des faci eco?

Eu am mai pus ceva in bagaj, nu stiu daca era pe lista dar am vazut la fetele de noi-dec si mi s-a parut o chestie buna: tampoane de vata infasurata cu tifon. Mi-am luat de la farmacie un pachet de vata si suluri de tifon si mi-am facut tampoane asa din bucati de vata. Am inteles ca sunt folositoare. Ca cica sa nu se lipeasca vata de ranile eventuale sau de dansa.

In rest, azi a fost o zi destul de agitata, cu lucru de la serviciu, facut cumparaturi, de mancare si cam atata. Sper sa imi provoace un somn bun. Acum il asteptam pe tati.

Cata 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

CRISS68- cris, trebuie sa incerci sa dai gandurile rele la o parte, nu te mai studia si tu in oglinda la amanunt ca chiar ca te apuca nebuneala. si eu eram acu ceva timp asa, si cand ma vedeam cu celulita asa.... aoleu. oricat de mica, o schimbare tot o vezi. acu nu ma mai uit asa mai de la distanta e mai bine. si da-i si tu cu ulei de masline, cica e bun pentru toate alea, face pielea asa fina, e sanatos. da-i si un masaj mic pentru circulatie.
sa stii ca la toate ne-au ramas chilotii mici. eu iar tre sa iau altii(a treia oara, da deja ma strang de mult timp). tre sa ne impacam si cu ideea asta, fizicul se rezolva cumva in timp, da daca o luam razna cu capul ... sa nu ne para rau mai incolo.
auzi, pe mine stii ce ma face sa ma simt bine? am aflat ca prin alaptat se consuma la 500 de calorii pe zi!!! pai nu e bine, mancam mai cu grija , adica din astea sanatoase si slabim natural. dupa aia o gimnastica acolo, plimbat de carucioare si o sa fie bine.
venele normal ca se vad altfel, cantitatea de sange creste cu 50% pana la sfarsitul sarcinii deci normal ca si vasculatia se vede altfel, mai ales daca ai pielea mai subtire.
si voie buna!

mai ce ziceti voi de impacari... s-au certat fetele pe aici? hai mai, care sunteti suparate, haideti inapoi ca oricum s-a uitat tot. si eu ma gandeam ca ce multe suntem pe lista, de unde ca doar cateva vorbiti mai mult aici. da eu vorbesc... ca si eu venii mai de curand pe aici.

LIUDA spor la treaba acolo, sa termini repede si cu bine, te asteptam aici la vorba. ti-am vazut si eu pozele, super, si mobila e exact ce trebuie acum, bravo. asa vreau si eu ceva da n-am luat inca.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Vrem si noi pe lista mamicilor de ianuarie 2007.
Mami: Roxie, UM - fara, ca alaptam si inca nu venise , DPN 25 ianuarie 2007, baietel: Mihnea-Sebastian, spital Giulesti, Dr. Ion Ionut.

Roxie si bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Adela2006, ia nu mai asculta tu ce debiteaza soacra-ta! Daca vrea baieti nu are decat sa isi mai faca ea si sa ii nasca cum vrea muschiul ei!
Mi se pare cea mai mare tampenie sa te mandresti ca te-ai chinuit (ca proasta) pe masa de nastere! Eu optez tot pt nastere vaginala, eventual fara epidurala, dar nu pt ca nu am cu ce sa ma laud, dar am cel putin 2 motive:
- mi-e mai frica de cezariana (a nascut o prietena si nu i-a fost deloc bine);
- tare mi-e ca voi cumpara trusa de epidurala si va trebui sa fac cezariana
- nastera vaginala e cea mai ieftina (fara epidurala)
Asa ca fiecare sa nasca cum vrea si cum o tin buzunarele!!!
Roxie, bine ai venit si sarcina usoara!

Mergi la inceput