Caut gradinita-Sistem Waldorf
Raspunsuri - Pagina 2
danuca spune:
quote:
Originally posted by Karla
Multumesc Danuca. Acum sun din nou ca suna ocupat.
In ce cartier este strada?
Daca reusesti sa vorbesti inaintea mea spune-mi si mie cand se fac inscrierile.
viviana spune:
Este pe o strada care se face din Ana Ipatescu si merge pana in spatele Ambasadei Canada. Din pacate nu mai stiu numele strazii. eu am vizitat-o. Toate gradinitele Waldorf sunt de stat si implica costuri relativ mici. Platesti doar hrana copilului. Mie nu mi-a placut si nu mi-am dat fetita acolo. Am avut impresia ca ii tampeste. era o liniste mormantala, inganau niste cantecele mai mult religioase, iar jucariile lor sunt foarte simple, in ideea ca le sporeste imaginatia, ceea ce nu este deloc real. Cu cat un joc este mai greu sau o jucarie mai complicata cu atat li se stimuleaza imginatia si capacitatea de a gandi. Am avut impresia ca acolo sunt invatati sa intoarca "si celalat obraz", ceea ce in societatea noastra (nu neaparat in Romania) nu este posibil. Copilul trebuie invatat sa socializeze, sa-si faca prieteni, sa gandeasca singur si sa stie sa raspunda eventualelor agresiuni verbale sau nonverbale pentru a putea reusi si a deveni un om sigur pe el.
quote:
Initial creeata de Karla
Si eu vreau sa-l dau la gradinita din toamna. Doresc o gradinita cu sistem Waldorf. Cine are copilul la o asemenea gradinita sa-mi dea si mie detalii, adrese, costuri, etc?
Am cautat pe internet si nu am dat decat de colegii universitare Waldorf.
vivi
Vistiana spune:
Draga Dafneea,mi-am regasit total ideile in mesajul tau despre calitatea gradinitelor si mai ales a personalului de-acolo.Si eu,dupa vizite lungi la gradinitele particulare din mai tot Bucurestiul am avut acelasi gust amar.Aproape ca am cam renuntat chiar la ideea de a-l duce la gr.deocamdata.Ma gandeam ca pot sa-l duc la 4 ani,sa fiu mai relaxata cu cautarile.Daca tu spui ca ti-a placut cea de la Unirii,sunt convinsa ca e altceva(am incredere in parerea ta desi nu te cunosc)Te rog,da-mi si mie mai multe detalii despre ea.Multumesc mult,Vistiana
TONIA spune:
Gradinitele Waldorf din Bucuresti sunt urmatoarele; gradinita nr. 2 din str. Henri Coanda(p-ta. Romana), gradinita nr.251 din str. Venezuela(p-ta. Dorobanti) si Gradinita din str. Popa Nan(p-ta. Alba-Iulia).Cel mai bine este sa va interesati la fata locului (costuri, program, activitati,etc.)
mali68 spune:
un salut pentru toate mamicile din partea unei nou-venite!
à propos de gradinite... ce parere aveti despre mark twain? am gasit ceva-ceva pe net, dar am nevoie de detalii (sau de experiente personale). stiti pe cineva care a avut copiii acolo? alte idei ???multumesc anticipat
iuliacm spune:
quote:
Originally posted by mali68
un salut pentru toate mamicile din partea unei nou-venite!
à propos de gradinite... ce parere aveti despre mark twain? am gasit ceva-ceva pe net, dar am nevoie de detalii (sau de experiente personale). stiti pe cineva care a avut copiii acolo? alte idei ???multumesc anticipat
mihaela
Mihaela, eu nu stiu nimic, dar poti afla cate ceva de pe site-ul lor:
http://www.marktwainschool.ro/
Iulia
tora97 spune:
fetita mea a fost la gradinita nr. 2... nu am fost deloc multumita de ea, astfel ca a trebuit sa o mut...
in ce sens nu mi place... se fac intr adevar multe serbari, dar aceste serbari sint identice in fiecare an...
apoi, la 4 ani thea mea nu stia nici macar sa coloreze dupa contur
in plus, desi politica gradinitei este de a nu permite copii violenti, am avut neplacerea de a da acolo peste multe specimene..
dormitoarele micutilor sint la etaj, si tot acolo este si cabinetul emdical si biroul asistentei, loc unde se aduna educatoarele si fumeaza de zor... chiar thea mi a spus ca la gradinita unde este acum educatoarele nu fumeaza ca la cealalta...
apoi, nu mi a placut directoarea.. o ciudata... ciubucareasa cit incape
eu am nimerit intr o perioada in care doreau sa cumpere patuturi pentru copii... astfel incit mi au cerut fondul gradinitei de 2 mil. am refuzat, insa au fost si parinti care au platit.. eu am platit 500 mii cit mi se ceruse initial... si stiti ce au facut nemernicele? au grupat patuturile noi intr o latura a dormitorului iar cele vechi in alta.. am considerat asta discriminare si complexare a copiilor... chestia asta m a suparat ff rau
in curtea gradinitei nu exista nici un leagan.. doar un copac rasturnat folosit ca "leagan"..
una peste alta nu mi a placut.. in special, repet ca micuta nu a invatat mai nimic acolo...