**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 4

pauly spune:
buna dimineata fetelor,
Raza de Soare eu am baut mult ceai cu multa lamaie si miere.te inteleg ca de nasol e sa fii racit, abia am trecut si eu de ea.aaaa am mai luat si vit c de 1000(efervescenta), la indicatiile doctorului .te pup si sa te faci repede bine.
Vali 5 felicitari pentru cele 15 sapt.
Mica0307 sper sa te simti mai bine, bea ceiuri multe..bafta maine la eco, mai sti poate bebe vrea sa-ti arate ceva.
eu iar am dormit mult,m-am trezit din cauza foamei ca altfel..
pupici fetele8+

Florentina Roman spune:
Buna dimineata, burtici!
In sfarsit, am si eu timp sa raspund, ca de obicei abia apuc sa citesc ce-ati scris!
Eu am acum 12 saptamani, mi-au trecut greturile, cu conditia sa dau la rate dimineata la prima ora, in schimb ma balonez foarte tare, am o burtoaie...Imi amintesc ca asa aratam la prima sarcina pe la 5-6 luni...
Raza, ptr raceala si durerea de cap eu am luat un paracetamol, dar seara inainte de culcare , ca altfel il dadeam imediat afara
Invatati-ma si pe mine cum sa fac sa-mi apara burtica si nr. de saptamani, pls...
Florentina & Tudor

mica0307 spune:
Florentina te duci in profilul personal si ai o rubrica de semnatura. Scrie acolo numele gravi intre paranteze patrate ca sa apara gravidutza si nr de saptamani. Ai mai jos un buton de vizualizare si apoi Trimite.
Mica 13+
http://community.webshots.com/user/mica0307

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Razuca, eu cred ca poti sa zici ca ai intrat in luna a treia! Si pe mine ma zapaceste numaratoarea asta, fiecare numara intr-un fel!
pai fetelor, dak dati click pe link apare bb in casuta de 3 luni...

edit: saru'mana de sfaturi si urari de sanatate!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

mica0307 spune:
0-6 saptamani - 1luna
7-10 saptamani - 2 luni
11-14 saptamani - 3luni
15-18 saptamani - 4luni
19-22 saptamani - 5 luni
23-26 saptamani - 6luni
27-30 saptamani - 7 luni
31-35 saptamani - 8 luni
36-40 saptamani - 9luni
S-a mai postat asta pe la noi.
Mica 13+
http://community.webshots.com/user/mica0307

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by mica0307
0-6 saptamani - 1luna
7-10 saptamani - 2 luni
11-14 saptamani - 3luni
15-18 saptamani - 4luni
19-22 saptamani - 5 luni
23-26 saptamani - 6luni
27-30 saptamani - 7 luni
31-35 saptamani - 8 luni
36-40 saptamani - 9luni
multumesc, mica!...mda, da' eu stiu exact cand am avut cm, cand am ovulat si..cand l-am facut pe bb..k e facut cu tratament. asa k mai rau sunt in ceata...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

chiquitita spune:
Raza, esti in luan a treia, luna a treia e in desfasurare, ca sa ma intelegi mai bine, o sa mai stai ceva timp in casuta 3. Cand te muti in casuat 4 se considera ca ai intrat in luna 4. Eu asa numar la mine.9+

chiquitita spune:
Doamne cate calendare...nci nu stim ce sa mai credem, mai bine i-am intreba pe doctori.9+