Vine barza? 29
Raspunsuri - Pagina 29
Roxali spune:
Felicitari TZUCA....
Rox mai bine mai tarziu,dar mai bine...cu test pozitiv
Anca nu ma stresezi...la sange nu ma pot duce decat luni dimineata.Si drept sa-ti spun am avut si CM de 30 si 31 deci sant Z29
Bafta fetelor la teste bune
Ali
kriss79 spune:
TZUCA> Felicitari mamico!Sarcina usoara si bebe sananatos!
Rox, Roxali, Ramonella haideti cu cate II liniute!
Eu imi ling ranile si merg mai departe cu Z2.Nici nu mai stiu pana la cat sa numar 28,29 sau 30?
Weekend placut fetelor!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
X-ray spune:
felicitari tzuca!
ma bucur enorm pt tine ca stiu cum e!
fetele haideti ca lista e deschisa!
alina
4+
floarea de colt spune:
alina.a , vreau si eu sa te felicit pt sarcina!sa de-a domnu sa decurga totul cu bine sa sa auzim doar vesti bune peste 9 luni.
as vrea sa mai tinem legatura pt ca , ma intereseaza cum o sa evolueze sarcina , tinand cont si de boala de care suferim amandoua...oricum , tinem pumnii sa fie totul perfect.
pupici multi si inca odata felicitari!!
felicitari si pt tzuca , bravo , sarcina usoara!!
X-ray spune:
ok floare de colt,eu marti ma duc la dr,cu toate analizele pe care le-am facut pana acum.daca ai alte intrebari despre boala oricand raspund pe pm,chiar am citit si am vorbit cu multi medici despre ea.
poate da DD si vorbim "concret" la odisee....
alina
4+
Vivela spune:
Alina, Tzuca, felicitari. Sa aveti sarcini usoare si fara nici un fel de probleme.
Daca da DD ne vedem impreuna la mamici de iulie-august.
Eu sunt Z26, ameteli din belsug, usoare greturi (nu stiu daca sa sper ca de la bebe sau o fi de la altceva), temperatura ca la carte, 37.2, mi-e soooomn tot timpul si am inceput sa am deja o relatie cu buda .
Sper sa n-o fi luat-o eu razna si sa imi induc toate starile astea . Desi in sinea mea sper de nu mai pot si parca nu concep sa nu fie bebe, incerc sa ma calmez si sa nu ma ambalez degeaba, ca rational vorbind, e cam devreme pentru semne.
Va tin la curent.
Va pup,
Gabi
amameda spune:
Sper sa nu supar pe nimeni dar am deschis un subiect nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88491
MEDA