Vine barza? 29
Raspunsuri - Pagina 19
rox_dox spune:
n-am facut test...ca am mai degraba semnale de rusi...
mai astept...cu greu reusesc..dar ma abtin...
sunt Z29...dar am avut si CM de 31...si ma gandesc sa nu fie intarzierea de la stresul "vine, nu vine, vine, nu vine?"
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu la o ora de la nastere!
ancadragoman spune:
Ai si tu dreptate,stiu prea bine ce inseamna sa vezi o singura liniuta.
Pupici
anca
poze nunta
X-ray spune:
si eu fac galerie ca nu plec de aici singura NU vreau!
am venit sa tin pumnii sa va ganditi ca se ia!
roxali da vestea cu 2 linii ca uite mama e in roma si nu stiu ce creme antivergeturi sa-i spun sa-mi ia. poate ne interesam impreuna....
clau imi pare rau de z1....
rox si kriss va astept.
ramonella te-ai grabit putin...eu am avut linia aia fff pala in z24.pot sa zic ca a fost un test pozitiv,in z28.deci au avut drepatate si celelalte fete care tot vorbeau de rabdare....dar eu stiu cum e sa nu ai...
pupici la toata lume si mai trec deseara pe la voi ca acum eu si simburelul mergem la invatat...
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Happiness_4_us spune:
Eu niciodata in viata mea nu am avut CM decat la 28 de zile. Este prima luna in care am la 25. Incredibil, cand imi facusem atatea sperante .
Deci azi sunt deja Z3. Nu credeam ca o sa ma doara si o sa ma afecteze atat de tare!
Incepe o noua luna de emotii, sperante, asteptare!
E cumplit!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
oana_r spune:
nana,tot timpul am avut CM la 28 zile si din august de cand m-am hotarat sa fac al doilea bb s-a dereglat.am avut si de 23,26,29 zile.
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
oanaonyx spune:
Buna dimineata fetelor!
Alina, felicitari! Sa ai parte de o sarcina usoara si sa iti dea DD un bebe sanatos, cuminte si frumos.
Eu sunt in Z26, am CM de 28 de zile. Acum vreo 3-4 zile am inceput sa simt niste intepaturi (nu erau de la ovulatie, cu siguranta), ma cam doare capul si am pusee de greata usoara. Ieri m-a "mancat" sa-mi fac un test pe la pranz, un Sure Check, care bineinteles a fost super-negativ. Oare am vreo sansa sa fi ramas? Mai am doua zile pana aflu si mor de nerabdare!!!!!
Sa dea DD sa fim cat mai multe!
tzuca74 spune:
Fetelor,ieri nu a mers Forumul si am simtit ca explodez!!!!!Deci luni o manjeala seara si test negativ,marti manjeala si dureri f.mari noaptea ca de ciclu,cu dureri mai ales pe dreapta,miercuri merg la analiza de sange.Pana sa aflu rezultatul m-a agit prin casa sa treaca mai repede timpul si incepe manjeala rosiatica.Vine faxul cu rezultatul ,ma chiorasc ca o proasta HcG = 98,08!!!!Sun la doctorita imi spune ca valoarea corespunde cu intrare in sapt 4 de sarcina.Azi dimineata fac test :raspuns POZITIV.O Doamne Dumnezeule Mare chiar sa fie minunea cea mare?Nu indraznesc sa visez la nimic avand in vedere ca sangerez usor (nu patez tamponul doar cand merg la baie si ma sterg) De aseara iau Duphaston.Ma rog Bunului Dumnezeu sa fie bine si sa nu fie sarcina extrauterina de care mi-e tare frica avand in vedere ca e trompa desfundata prin irigatie.Va pup pe toate si multumesc ca existati!!!
ancadragoman spune:
Tzuca nu ai fost la medic?
Sa dea DD sa fiti bine amandoi si sa poti sa te bucuri de sarcina.
Pupici
anca
poze nunta
oana_r spune:
tzuca74 multa sanatate si o sarcina usoara si un BB sanatos.
ma pui pe ganduri,eu am avut CM doar luni,1 zi si normal azi ar fi trebuit sa-mi vina.am facut ieri un test si a iesit negativ.
sper sa nu fie sarcina pentru ca am luat niste pastile ca sunt interzise in sarcina.
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos