Vine barza? 29
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Alina imi pare rau pt mama prietenei tale Exista suferinta multa pe lumea asta, sub cele mai diferite forme, mi-e mila tare de prietena ta! Condoleante
Acum vreau sa te felicit pt sarcina (sigur e). Dar astept sa ne confirme analiza sangelui ceea ce stim deja
Poze Laura
maria08 spune:
Alina: Imi pare rau de pierderea pe care a suferit-o prietena ta.......condoleante.
Eu una indraznesc sa-ti spun: FELICITARI! Sunt convinsa ca esti cu bb la purtator! Astept rezultatul de la sange si poate ne mai spui cate ceva despre reusita ta!
Te pup!
Happiness_4_us spune:
Alina, eu te astept cu vestea cea mare. Nu mai plange ca nu face bine la ! Vezi? Eu deja simt ca este un sufletel mic acolo in burtica!Haide, revino-ti! Viata merge inainte!
Imi pare si mie rau pentru pierderea mamei prietenei tale! Dumnezeu sa o odihneasca!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Gabitzu37 spune:
Inca o lectie care sa ne reitereze faptul ca suntem pasageri pe aici si ca viata e scurta si plina de imprevizibil; sa invatam sa apreciem ceea ce avem...
Alina, imi pare foarte rau pentru mama prietenei tale si pentru suferinta prin care trece prietena ta acum...
Dar, viata merge inainte, asa ca tinem pumnii stransi pentru rezultatul beta-HCG! Sa fie !!!
Gabi
Roxali spune:
Condoleante ptr mama prietenei tale, dar sant sigura ca te vei bucura dupa rezultat
Z 26 tb este tot ridicata ,dar nu am sperante...simptome normale...
Ali
violeta69 spune:
Alina,condoleanta pt. mama prietenei tale
e bine ca esti langa ea,are nevoie de prieteni....stiu ca si mie mi-a murit mama tot asa tanara si cand au venit prietenele mele am simtit ca am pe cine pune umarul sa plang...am simtit ca desi am ramas singura pe lume mai sunt oameni carora le pasa!!!
si eu iti tin pumnii....sa fie bine!!
ca asa e viata ...trecatoare,unul naste altul moare!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
clauclau spune:
Buna fetelor, n-am mai intrat de ceva timp pe aici. De fapt am intrat, am citit tot, dar atat. M-am bucurat alaturi de voi sau m-am intristat dupa caz. Chiar daca nu am mai scris am fost alaturi de voi.
Alina.a , ma bucur pentru tine, chiar daca tu nu esti inca foarte convinsa, eu cred ca esti insarcinata. Am citit la un moment dat ca incerci de 6 luni si m-am regasit pe mine. Si eu tot de 6 luni incerc si pana acum nimic. Este prima luna in care imi intarzie ciclu, sunt la a treia zi de intarziere, dar nu am facut nici-un test. Nu-mi vine sa fac test de teama sa nu vad o singura liniuta si sa fiu foarte dezamagita.
Nu am nici-un fel de simptom si de asta parca nu-mi vine sa cred ca ar putea fi ceva. Ma gandesc ca poate o fi vreo dereglare cu toate ca nu s-a mai intamplat pana acum. Dar nu se stie, am fost foarte stresata in ultimile luni...
Va pup pe toate si sa auzim numai de gravidute si bebei.
CLAU