ca cer un mic sfat pentru prietena mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Spun-ei sa faca si analiza de cultura din col, la care va afla si la ce anume e sensibila candida...
Eu de ex. am facut anaiza la Medlife, la spitalul cantacuzino, pt. ca acolo este dr. meu.

Acum am vazut ca intrebai si ce tratament trebe pt. partener.
Mie, de fiecare data, mi-a spus dr. ginecolog ce tratament trebuie si pt. sot. De obicei era vb. de unguent din aceiasi gama cu ovulele pt. mine. Dar nu exista la toate... Ar trebui sa intrebe medicul si despre asta.
In felul asta face tratament degeaba... pt. ca ea se reinfecteaza de fiecare data de la partenerul ei, daca nu face si acesta tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Cel mai comod este trat cu diflucan ,2 cpr la distanta de o sapt una de alta (scrie pe prospect ,ca sa fie mai sigur ),si unguent Biazol .
Cel mai bine sa consulte dr dermatolog si sa mearga amindoi la consult ca sa priceapa dr respectiv ca are partener si ca trebuie sa faca trat amindoi .Sa nu uite de prezervativ !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curlyeirina spune:

va multumesc frumos pentru raspunsuri.o sa mergem sa se programeze la un alt doctor alt spital si sa vedem ce o iesi,ce-om afla....luam si partenerul si gata.macar sa ni se spuna ceva concret.multa sanatate si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curlyeirina spune:

sa va spun ceva mai nou.ne-am saturat de doctorii si am trimis ultimul examen citologic,printr-o pritena care e asistenta,la cabinet la o doamna doctor si ne-am linistit.raspunsul a fost destul de bun.nu are nici o problema decat o inflamatie provocata de candida.i-a dat si un tratament cica destul de scump dar sigur.nu mai stiu exact cum se numesc dar va anunt cand aflu.va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

cel mai sigur e ca s partenerul sa faca un test pt c daca se trateaza doar ea nu o sa s vindece niciodata
deci cu partenerul la medic dac celelalte teste s tratamente nu dau rezultate
multa sanatate

Mergi la inceput