Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
LunaNoua spune:
Ana, la Joiana ta sa ii dai sa rontaie niste cabluri... le amesteci asa cu fanul ... sa aiba laptele si fier
Moni, eu nu zic nimic de laptele proaspat smuls de la Joiana. Ala este cel mai bun, mai ales daca e smuls cu pansamente sterile Are doar un singur defect. Nu ramane proaspat. Si la 5-6 ore cand il cumperi tu de la tanti...nu mai e lapte bun...chiar si daca mosul s-a spalat pe maini.
Hai ca v-am facut capul calendar. Silvi.. sorry...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LunaNoua spune:
Off.. Ioana... de la -a ?
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
OACHI asa face si Diana in pat ca si Razvan
ANASEBE si JANINA in legatura cu culcatul ,Diana se ridic ain picioare si in patul din dormitor ca si in patutz,asa ca de urgenttza o leganam in balansoar,sau o lasam in patul din dormitor pana pica lata - de obicei Ghitza ca eu n-am rabdare - e in stare sa te calareasca si o ora pana sa adoarma!
INGRID asa facea si Diana ,schimba zilnic repertoriul,acum insa s-a profilat pe "la la la" Ce mama,baba,tata? Alea-s fumate deja ! Acum brrrrr sau triluri
Iar la capitolul ten super de la lapte ... nu stiam de unde mi se trage
pe deasupra al meu mai e si alb ca laptele
Nici creme nu folosesc neam,din an in pasti...
DEEA si MARAKI deci la teoria cu laptele care iti consuma energia si te oboseste,eu care beau ... si seara si dimineatza (... mandra mea ) de aia sunt asa slaba? Pai de ce nu fac madam curistele o cura de laptic atunci?
JANINA sper ca apreciezi lipsa de si mai ales spor la noua
-a Faci si
tip Denisa? (acum astept
)
SILVIA pai analiza de anemie i-am facut Dianei si era ok,asta era cand bea inca de la san . Dar cred ca Joiana care o fi ea are cel putin sau mai mai multe grasimi si vitamine ca biata de mine
stresata si obosita ... Acum vad eu,poate mai cumparam si Bebelact iar si ii dam cum apucam,care e mai comod si mai rapid de facut (chiar,care?).Mami deja a dat lui Ghitza indicatii cum,cat si de unde sa cumpere laptele de vaca.Eu nici nu stiu cat costa nici ala nici ala praf
Iar la cat bea Diana pe zi mai nou cca 200-300 ml max, nici nu stiu cate vitamine pierde sau castiga de acolo,la fel cu banii... Nu cred ca are asa mare importanta ca si la bebeii care beau muuuult lapte .Acolo da,se vede...se simte chiar si al buzunar diferenta cred.
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
IOANA poate ti-a facut acid?
DEEA pai da, ca noi il beam nefiert doar seara,in rest doar fiert sau pus la acrit,asta la tzara.In schimb daca mai primeam de la tzara,eu il puneam in frigider si beam si a doua zi si a treia din el,chiar nefiert si n-am avut nimic ...
Ce fain de ANASOL cu Joiana ei
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
LunaNoua spune:
Moni, poi curistele fac cura cu iaurt, e cu totul altceva decat laptele. Cat despre energie si ten curat si silueta puse pe seama laptelui...daca ar fi atat de usor, toate lumea numai lapte ar bea. Ar fi populatia de joiene mai numeroasa decat cea de oameni Ai vazut ca bun pentru ten este doar laptele proaspat.. si tu nu bei numai lapte proaspat .. bei lapte fiert ...deci fara bunul ala .. asa ca...din alte surse ti se trage frumusetea
LunaNoua spune:
Moni.. poi tu nu ai avut nimic ca ai baut lapte nefiert de 3 zile...dar:
1. a fost pastrat in frigider si nu pe taraba in piata sau pe bancheta masinii!!
2. esti adult, cu sistem imunitar pus la punct. Nu poti compara sistemul imunitar al unui adult cu sistemul imunitar al unui bebelus.
monica70 spune:
DEEA de la ciocolata si ?
TATIANA ma bucur ca mai intri si vad ca gemenii sunt super ,bine dezvoltati ca de frumosi nu mai vorbesc.E bine ca sunt ok de la laptele de vaca!
MICIO cand ne mai pui poze si filme cu eduard?
ANSEBEEEEE filmul cu TIBI
De NICO nu mai zic,ca m-a trombonit ca pune poze si filme cu Daria si ciuciu.
DENISA pe unde esti? Ati plecat la cottage?
MONI de
monica70 spune:
DEEA ai drepatate,dar ... tanti asta de la care il luam are casa la 5 min de mers cu masina de piatza (piatza e langa noi),duce zilnic lapte proaspat si mami merge si ia laptele la prima ora,deci daca as fi sigura ca e ok vaca si totul igienic,mai ca i-as da si Dianei,eu am mai baut nefiert de la ea.Doar cand am fost gravida l-am fiert,ca imi era totusi frica.
MONI de
monica70 spune:
Deea no,amu ca ne-am laptarit si vacarit si pe ziua de azi ,merg sa citesc niste ziare,ca daca se trezeste Diana nu mai pup.
MONI de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Deea, eu am vazut diferentza la tenul meu...era mereu cu porii deschisi de la fumat si cam galbejit asa...Acum (parca sunt la reclama e alb, are luciu, porii mi s-au inchis. Probabil ca nu la toata lumea functioneaza, la mine garantat.
Ioana, eu zic ca de la mar ti se trage...cam umfla stomacul in combinatii cu lactate, dar poate avea si alte cauze. Bea un ceai de musetel, e bun.
Merge compul ca naiba, eu tot tastez, el se opreste..
Am dormit cu Diana, apropo de somnul lor, de cand sta in picioare, nu doarme singura. Eu o pun in patul meu, o adorm si o mut in al ei. Altfel, sta atarnata de marginea patului si plangeeee...
Ma duc sa-i fac gris cu lapte pasteurizat..o adevarata premiera. Sper ca nu va avea nimik.
Va !
Ingrid S si Diana