Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ana, cred ca ne luam de manuta...
Si al meu e asa de puturosssssss.........
Ii e lene sa se ridice din pozitia culcat in fundulet

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello,
eu sunt terminata ca mi s-a sricat mouse-ul, adica merge gar nu se misca cursorul, asa ca trebuie sa dibuiesc cu greu pe ce vreau sa apas. Evident ca am niste nervi.... deh, dependenta e grea.
Despre premergator la noi e asa: nu prea ii place ca nu poate sa ajunga unde vrea cu el dar folosesc pentru a o lasa in siguranta cat plec eu din camera ca in carutz nu sta iar daca o las pe jos e jale. Acum de pilda s-a urcat pe ghiveci si trage de ficus, bine ca nu mai mananca trifoiul. Deci la noi prem,ergatorul nu a avut vreun efect negativ, cred ca depinde de copil.
Cu laptele... eu o sa prefr sa-i dau lapte praf si formule junior speciale pana pe la 1,5 - 2 ani. Eu cred ca sunt mai bune cele destinate special copiilor. Dar daca va accepta fara probleme laptele de vaca nu vad de ce nu.
Despre cura, ca tot ma tineam sa va spun: fetelor nu ma injurati dar am trecut la alta de ieri ca mi-era foame rau. Asa ca m-am intors la Montignac! Deja se vede ceva-ceva la blugi. Sper sa slabesc ca acum 2 zile am facut un soc cand m-am masurat in talie: 77cm. Enorm!!!!
Deci Moni scoate-ma din lista, fara emoticoane, ok?
cat despre dinti, eu deja mi-am pierdut speranta, nici nu ma ami uit in gura ei. Acum inafara de a roade orice nu da semne ca ar iesi ceva. Care e data limita?
Si ma mai preocupa ceva... voi stiti ca mereu am avut greutati cand o adormeam pe Carla, acum adoarme leganata pe picioare dar... in perspectiva de bona in curand (vreau sa ma intorc la job in ianuarie) as vrea sa o dezvat. Dar cum, frate? daca o las in patutz se ridica pe margine, in pat se ridica pe pereti si escaladeaza pernele, deci nu sta locului - nici macar in fund - vreo secunda. Ianinte de a se ridica in picioare maia dormea singura dar acum... ioc. Aveti idei ce sa fac?
Dana ti-am trimis si eu niste poze pt site, nu stiu daca le-ai primit si nici nu pot s averific daca au aparul acolo. Merci!
Denise au venit rezultatele de la Lab? Nico cum te simti?
Toanca esti campioana la dinti, deja 9? pai mai ai 11 si ai scapat
va dati seama ca acum voi incerca sa postez mesajul, sa vedem daca-mi iese!!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Daaaaaaaaa, e mai simplu sa scanceasca....cu siguranta vine cineva sa-l ridice. oops, adica asa era si la noi. Acum...il gasim in picoare in pat, nu mai avem probleme. Iti spun sincer ca m-a surprins cu progresele lui. Inca nu vrea sa paseasca tinut de maine, dar merge pe langa mobila, dar zic eu ca LUI ii e mai bine fara premergator. Dar in mod cert, depinde de la caz la caz.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

J Noi nu am avut probleme cu adormitul copilului pana nu a inceput sa se ridice in picioare. De atunci JALE. Dar de cateva zile, nu-l mai adorm la el in patut ci la noi in pat. NU are cum sa se ridice in picioare, asa ca adoarme repede si fara scandal. Apoi il mut frumosel la el in pat. Dar din pacate, am senzatia ca nu se aplica si la voi.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu in graba, se pare ca mai nou numai seara am timp de DC.
paula, Alaine si el cu o personalitate f bine conturata plange instant daca nu obtine ce vrea dar eu il pacalesc si pana la urma se calmeaza el...
Moni da-i scumpi ce laptic vrei ca oricum va creste mare si va fi bine.Daca ti se pare anemica poti sa-i faci ceva analize dupa o luna de lapte de joiana.Raportez STAGNARE dar ieir am gustat spanac si supica din care i-am facut lui Alain.
Deea, ce nu beam eu inainte laptele de "tara" dupa postarea ta nu o voi mai fece multaaaaaa vreme de acum inainte.
Ioana, ma bucur pentru clipele dulci pe care le petreci cu razvanel, al noi a foat conventia de cand s-a nascut Alain ca el e prioritatea, tati e pe locul 2, daca mai ramane timp....mai ii faceam eu clatite cateodata pe la 1 noaptea dar in rest se adapta si el ce sa faca?
Denisa, pupici ce mai afci?Cum sunteti?
Ingrid, eu am testat tot felul de cereale, pe unele le-a baut mai cu drag, pe altele fortat iar pe altele deloc.Grisul de la Humana il devora in rest nimic nu i-a placut f tare. Eu ii punem doar o masura doua si automat din biberonul respectiv scadeam masurile de lapte praf(cu cate masuri de gris puneam). Din cerealele testate cel mai bune mi s-au parut cele de Humana, urmate di Milupa si Nestle pe ultimul loc.
Scuze dar nu mai stiu la cine ce vroiam sa zic, mai revad eu o data seara....Sunt putin necajita, Jean nu m-a sunat ieri si sper sa fie bine, bunica s-a imbolnavit, tusea ea de cand a venit dar astazi a ascultat-o soacra mea si a zis ca are inceput de pneumonie acum il imbrac pe Alain si merg sa ii iau medicamente, Alain n-a mancat la pranz si a trebuit sa ii dau lapte....cred ca am destule motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mai curistelor se inatmplaceva,io dimineata m-am cantarit si la fel ca ieri 61 kg,
silvi mama creca tu esti de vina(glumesc)ai calculatgresit cu luna asta care scade care creste si drept urmare astazi m-am enervat d-le si am mancat o farfurioaica salata beoff.....mmmmmmmmmmm c bun
ca io oricum de luni ma apuc de alta cura si va tin la curent
de acu ne mai auzim luni,noi plecam maini dimineata la sovata asa ca destrabalare fratilorrrr...........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

J G, da suntem campioni
Da ce-am mai patimit si inca mai patimim.......tot ce prindem e-n gurita.....
Numai sa iasa mai repede sa scape de chinuri

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Toanca, uite aici ce spun "expertii" despre premergator:
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=628 . Eu personal sunt impotriva folosirii lui, cu toate ca au fost momente cand a fost foarte dificil (si m-am abtinut cu greu sa nu cumpar), de cand a inceput sa se ridice si pana a invatat sa se aseze in fund, nu au lipsit cazaturile, dar a trecut, acum sta bine in picioare...
Mateias cel cu multi dinti!

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut ,am ajuns deja acasa .... si am gasit si leagan (hinta) ,acum numai sa vina ala sa o instaleze pe tocul usii.Pana una alta a plimbat-o Ghitza cu el prin casa,era precum intr-o sanie
I-am mai cumparat si un cadou de Mos Nicolae sa zicem - dar nu m-am abtinut si l-am probat deja .E un fel de "masa de activitate" sau cum ii ziceti voi .Are doua butoane pe care daca apesi canta diverse si se aprind si ceva lumini,plus niste moristi de trei feluri care trebuie invartite de ea cu mana.E si colorata fain.A ramas tablou,dadea din guritza (vorbea in gol cum zic eu ) si se uita cand la jucarie,cand la Ghitza,cand la mami,cand la mine sa vada ce zicem si noi de ea Si s-a prins repede cum trebuie invartite alea ... s-a pus sa le invarta nene cu o fortza si viteza de i-am luat repede jucaria ,o ascund si o scot de sarbatori macar sa ramana intreaga pana atunci
Revin imediat,ca am de raspuns si de tinut evidenta la -iste

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Cand e Mos Nicolae?

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput