Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Maraki I-am scos supozitorul, o sa-i mai dau la noapte si maine dimineata nurofen si vedem ce-o mai fi.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Abia acum am apucat sa intru, compul merge ca naiba si astept pe maine niste memorie pentru el, ca e batran cat China. N-am apucat sa vad decat pozele lui ginerica, e mortal si arata foarte bine, iar tie Giova se pare ca iti prieste Italia !
Daniela, eu i-am pus in gris piure de piersici, am preferat asa decat zahar. Si asa voi proceda si de acum incolo, ori piure, ori un fruct.
AnaS, lasa-l sa puna degetelul in mancare sa vada ce este...asa face si Diana, incearca intai consistenta mancarii si gustul, ulterior papa. Bine ca nu mai are febra, micutzului!
Nu mai stiu care ce ati scris, am vazut ca ati pus filmulete, dar pana nu-mi updateaza ceva compul, nu pot sa misc nimik. As vrea sa vad si eu masa de activitate si ce a mai facut Diana. Mai am o ora de asteptat
Va las, am musafiri, intru mai tarziu.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni stiam eu ca trebuie sa mai vad ceva la tine in drop: leaganul!!! Unde e? ma duc sa-i dau sa pape lui Angelo, e treaz de la 16.00 si nu prea mai are rabdare

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Lui Alain cred ca ii iese ceva dintisor ca azi mi s-a kk-cit de trei ori si acum vad ca are si 37,2 in fundel ce-i drept dar el de obicei are 36,5- 36.8 maxim deci..plus ca isi roade patutul de i-a rupt materialul...
Moni, eu zic ca pretul e ok ca sunt cele care costa milioane...si mi se pare exagerat pretul la ce venituri au romanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor cu cura....vad ca de data asta a mers mai prost dar e ok ca toata lumea a dat jos cate ceva.... si o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- mersi de idee cu dropul,am incercat si vad ca nu ma pot loga deloc pe site: www.dropshots.com
Da-i mai lapte fetii cum vrei tu,nu conteza
Silvi- ma mai dor f. putzin incheieturile,mersi de intrebare. AM vazut ce program super a avut Alain ieri, Emma nu are decat 5 mese, ieri le-apapat pe toate si eu sunt happy asa.Azi a abagt vreo 10 linguri de ciorba d eperisoare, mi-a scos carnea afara cand i-am dat, la fel si la sosul cu pui,in schimb a vrut o budinca de vanilie
-asta e, bun si asa.
Anas-mA bucur ca e bine Tibi si nu are febra, o sa-si revina si cu papa, sunt sigura, si dc bea lapte in somn, iarasi e ok.
Ingrid- deci asteptam calculatorul ca sa vedem poze cu Diana!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Chiar asa pentru istele viitoare

Eu m-am enervat rau cu Diana ca n-a vrut sa pape,pana si la iaurturi a bagat unul si jumatate,ea care baga 4 odata.Si astea cu chiu cu vai. Galbenusul de ou l-am nimerit moale si am imuiat paine in el,a bagat 2 imbucaturi si gata I-am facut si lapte - a mai bagat cca 60 ml.Acum e la leganat,urla din cand in cand,e franta de oboseala ,culmea ca a dormit 3 ore acum dupamiaza...Ceva hiba are ea,ca roade la greu plasticele ,or fi si dintii probabil.Prin urmare i-am dat si nurofen.
MARAKI n-am pozat leaganul ca nu l-am agatzat,n-am inca unde pana vine tipul ala,a promis,dar vad ca n-a venit,il sun eu maine....Na ca l-am pozat asa,sa vad daca ma mai tine bateria sa-l descarc.
INGRID cred ca o sa aplic si eu metoda sa o las cu degetul in mancare,dar poate la voi stau bebeii intr-un loc ,in scaun de exemplu cand mananca.La noi nu e cazul.Pur si simplu nu sta intr-un loc,in fund nici din greseala,inainte mai papa in picioare in tzarc,acum se plimba de-a roata sau face genoflexiuni si acolo,cand vi cu linguritza sau cu papa la ea. Prin urmare degetul cu pricina si ce e pe el,ajunge nu doar in ochi,in freza sau pe haine ci si pe mobile,covoare ,jucarii etc. Vreau copil cuminteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Gata am pus si leaganul,apropo de el,asta a fost 200 000 lei,dar mi-a oferit o vanzatoare tzafnoasa in alt magazin,unul din ala cum avea Emma parca,cu suport,mi l-a aratat in catalog,ca erau terminate si trebuie sa primeasca cica....Si cand a zis pretzul Ce mai ! SUPEROFERTA 2 milioane si ceva I-am zis ca il trimit neaparat pe husband pe cand primeste ca e super Nici daca castig la loto,ca n-am unde il pune
DENISA la noi programul de masa e si mai super coooool ca nu-l mai avem deloc Cred ca fug de acasa

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Jani-pupici si la restulca nu cred ca mai apuc sa intru pina dumincia sau luni- eu treb sa si aspir, am fost sa fac aprovizionarea si treb sa fac vreo 3 salate, noroc ca si rapide, mama mai are de facut crema la tort si ornat, plus o rulada cu cascaval si maine o ciorba sa ne lase pian vin socrii. Si se string, plus emma care vrea atentzie- asa ca ma iertatzi. O sa merg si eu sapt cealalta asa ii mai caut leagan pe masura si kg ei

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Bre, mai e careva prin zona,sau merg sa continui cititul presei?

Mergi la inceput