Ce poveste frumoasa!!!! Mi-au dat lacrimile!!!
Sa va traiasca ingerasul scump! Frumusete de copil!
Te pup draga mea Lexy!
Rox, Abia astept sa citesc si eu povestea nasterii...fetitei tale
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Alexandra, foarte frumoasa poveste! Sa va dea Dumnezeu la toti 3 sanatate, noroc si fericire si poate un fratior pt Maria.
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Mi-au dat lacrimile....emotionant...bravo...sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Sper ca anul viitor sa va anunt si eu ca astept o minune mica. Sarbatorile vor fi cu adevarat fericite pentru voi.
frumoasa poveste! sa va traisca mica printesa!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
ai povestit atat de minunat, ca mi-au dat lacrimile. sa va traiasca miracolul, Alexandra si sa va aduca multe bucurii. Sunt convinsa ca si tu si Cristi sunteti cei mai buni parinti pe care si i-ar putea dori Mariuca voastra draga
Lexi acum am citit si eu povestea Mariei...f frumos.Sa va traiasca .Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
de cate ori citesc cate o poveste a nasterii,imi dau lacrimile de emotie!!!!!!!parca imi aduc aminte cum a fost si la mine...ce repede trece timpul,o sa vezi si tu.sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!