chlamidya

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Este adevarat, chlamidia nu se face, se ia..si chiar daca faci tratament atat tu, cat si sotul tau (neaparat si el) asta nu inseamna ca nu poti fi deja sterila, adica trompele tale, una sau ambele, sa fie deja infundate. Poti verifica asta, dupa tratament si dupa ce analizele ies bine, prin histerosalpingografie (HSG), o procedura prin care se verifica permeabilitatea trompelor si care, uneori, rezolva si unele aderente "usoare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliasigabi spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
E prima data cand intru pe un forum
Nu ma asteptam sa raspunda cineva.
Am tot citit despre chestia asta si se poate face, trasnforma si dintr-o vaginita bactericida. Asa spune cartea. Si oricum acum nu mai are importanta pentru ca o am deja.
Peste doua sapt imi fac din nou analizele si vedem atunci.
Pe mine m-a enervat si panicat in acelasi timp medicul care nu mi-a spus decat ca am chlamidya si sa pot sa am infertilitate tubara.
fara sa imi dea alte explicatii. Ca si cum nu se mai poate face nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Mi-a iesit si mie chlamydia, dar numai in sange, in secretie nu am.. In legatura cu tratamentul, doza unica de Sumamed e de 500 de mg? Iar amoxicilina cate comprimate pe zi/cate zile?

Poze

Bebe_in_burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by arcadia

Mi-a iesit si mie chlamydia, dar numai in sange, in secretie nu am.. In legatura cu tratamentul, doza unica de Sumamed e de 500 de mg? Iar amoxicilina cate comprimate pe zi/cate zile?

Poze

Bebe_in_burticabuna,
referitor la analizele din sange chlamydia trachomatis IgA pozitiv inseamna ca boala exista si Ig G pozitiv inseamna ca boala a existat si acum organismul are anticorpi ??
multumesc

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)my ticker


POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia28 spune:

Am si eu o nelamurire. Am facut analize la sange pt. Chlamydia Trachomatis (la Cantacuzino), in urma unei sarcini oprita in evolutie, iar rezultatele sunt urmatoarele:
IgM - pozitiv;
IgG - negativ;
IgA - negativ.

Mi s-au dat foarte multe interpretari la acest rezultat. Analiza din secretie nu am facut inca, dar urmeaza sa fac. In primul rand as vrea sa stiu cum se interpreteaza rezultatele pe care le-am primit de la Cantacuzino, iar in al doilea rand, se poate ca analiza din secretie sa aiba rezultat negativ? Si daca raspunsul este da, atunci ce inseamna asta? Cum este posibil sa fie diferite?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Intru si eu cu o intrebare. Cum vedem daca si sotul are clamidya? Daca mi-a iesit mie, banuiesc ca si el are. Vom face acum tratamentul cu sumamed, 5 zile si repet analiza (de secretie) peste 3 sapt de la finalizarea tratamentului. Dar la sotul meu cum vad daca tratamentul a fost eficient?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

buna intrebare. barbatii fac analiza sangelui. dar inca nu stiu unde si cat costa. daca aflati inaintea mea postati aici, va rog. o sa ma interesez si eu ca sunt in cauza. mie nu mi-a trecut, sunt la al doi-lea tratamet. lui nu-i mai dau, prefer sa platesc analiza intai decat sa dau 1 mil pe sumamed si poate el deja nu mai are..

Mergi la inceput