Ioana trebuie sa prestezi neaparat azi ca se pare ca e ceva...........
anca
poze nunta
Incercari bb
sa dea DD sa fie cu spor....si cu ochisori, nu numai pt mine ci pt.toate fetele care abia asteapta sa tina in brate un bebelin scumpilin!
ioana
Hai, hallau!!! Duamnelor, ce faceti dragelor, dansati in familie? ... sau pe la scarbici? Mai ziceti si voi ceva
Ioana, poti sa iei niste NO-SPA ca sa-ti tihneasca prestatul si sa nu fii crispata de la dureri. Bafta!
Andra, nu te mai uita in urma. Considera un nou inceput. Poate se va prinde luna asta. Cat a fost endometrul??? Este important de stiut.
Am sunat la clinica sa vad daca n-au facut cumva o greseala cand m-au programat si au spus ca nu, ca medicul la care am fost programat e f. ocupat si de-abia in 21 iunie 2007 are liber si pt. mine. Si ca daca vreau mai repede, sa merg la medicul de fam. sa-mi faca o scrisoare in care sa spuna ca-i urgent si atunci o sa ma programeze mai repede. Pai cum naiba o sa ma programeze mai repede daca ei nu au loc ?
Astia m-au innebunit de tot cu medicul lor de fam. Orice problemuta ai , trebuie sa mergi la med. de fam. , sa te trateze , daca nu esti OK, ei iti fac scrisoare catre spital si astia te programeaza cand au chef. Chiar daca mergi la public sau la privat.
Nu stiu ce naiba sa ma fac. Ca in Ro. merg la vara pt. 1 luna , si nu-i suficient. Si mai mult nu pot sta.
Noi 2 singurei