Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

gata, visul s-a terminat!!! trezirea!eu sunt matusa nu mama, nu?
mai fetelor se intampla ceva ciudat cu mine,cind sunt cu bb.ma injunghie tzatzili de zici sa am febra laptelui sau ceva de genul asta!

nici eu n-am intalnit balante, insa acum am nepotica balanta.
pot doar sa spun ca un varsator nu va da buzna niciodata in "casa" voastra,de teama de a nu deranja sau de a se simti in plus.si are un talent in a descoperi asta.
contabila mea e leu. sa de-a naiba daca am vazut femeie mai ambitioasa si mai muncitoare ca femeia asta.si nu am auzit-o niciodata sa se planga, indiferent cat i-ar fi de greu, spre deosebire de mine, care daca nu vb. cu cineva, fac cu siguranta implozie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Dar de ce ti-au dat coca Noela?
Acum am vazut ca ne-am facut surioare de porcaliu.
Avalon,eu nu stiu daca ma inteleg cu cineva...

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Trebuie sa marturisesc ca am o admiratie deosebita pentru lei, intr-adevar au personalitate coplesitoare.

Noelo, ti s-a lipit asta mica tare de sufletel. Trebuie sa-i faci o verisoara repede! Asta e remediul, un bebe mic urgentissimo, sa-l ai permanent langa tine, sa-l cocolosesti.

Mergi la inceput

lasa meda, uite consoleaza-te cu gandul sa desteptii vor ramane mereu "neintelesi" ,si de aici ti se trage si tie
mi-au luat cocuta pentru ca au plecat de la dizmat...cica erau obositi!

Mergi la inceput

Offf! Dar si cand nu ti-l va putea lua nimeni.
Fetili da cini va spus ca-s disteapta ,am IQ<80...oligo..

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hai, hai Meda, crezi ca io am nevoie de niste cifre ca sa-mi dau seama cu cine am de-a face

Mergi la inceput

Avalon vezi ca iti marturisesc ca IQ..si tu ma iei cu versatila. Chemati-o pe Mami ca eu cu zodia ei ma potrivesc.

MEDA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Avalon

Trebuie sa marturisesc ca am o admiratie deosebita pentru lei, intr-adevar au personalitate coplesitoare

mie-mi spui???!!!
dar, sa stiti ca barbatii difera foarte mult de femei, poate ca raman trasaturile principale, insa luati la bani marunti, aproape te intrebi daca sunt aceeasi zodie.
pentru ca ambitie si personalitate au si scorpionii si sagetatorii si capricornii, etc. ceea ce cred eu, din experienta mea, ca-i tarage in jos pe leii masculi este orgoliul...este trasatura cea mai puternica si pe care eu una, cu tot IQ-ul meu, n-am reusit s-o mai domolesc.

Mergi la inceput

Si leoaicele au orgoliu. Al meu nu prea incape in casa.Doresc schimb de apartament.

MEDA

Mai, creierasul meu a inceput sa functioneze: Dupa ce ai parasit serviciul, ti-ai deschis hotelul,Avalon.

Mergi la inceput

meda sa nu razi, leul se potriveste bine cu racul.
leul se poate manifesta in voie pe langa rac, si acesta la randul lui se lasa dominat cu placere de leu

Mergi la inceput