Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Mi-am zapacit mesajul dar sper sa fi inteles ceva din el,Treceti cu vedea, avad in vedere ca si cafea sotului a fost f proasta incat i-am facut altabulisor 32+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

e ceva in neregula cu yahoo photos..nu se deschide link-ul..mai incerc..

cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Am adormit-o pe Maya si am zis sa bag un ochi la voi sa vad ce mai faceti!

Noi suntem bine, timpul trece, burtica creste....iar eu nici nu realizez ca mai este atat de putin pana la intalnirea cu samburelul mic.
I-am comandat si eu niste hainute pe care o sa ni le aduca nasul din SUA, doar strictul necesar pentru ca stiu cum va fi... cat e nou nascut ploua cu cadouri din toate partile iar pe la 4-5 luni te trezesti ca are tone de hainute pe care nu a apucat sa le imbrace si i-au ramas mici.
Carut si cos le am pe cele pe care le-am folosit la Maya insa intentionez ca in primavara sa iau un carut sport pentru ca cel pe care il am este extrem de greu si de voluminos, nu incape in lift, si mereu a fost o problema cand eram singura si vroiam sa ies din casa.

Eu nu mi-am cumparat nimic pentru spital... nu stiu ce mai astept...

Vroiam sa va rog sa ma luminati si pe mine cu privire la lista cu ID-urile de pe mess - unde o gasesc?

Eu o sa pun numarul meu de telefon la "contacte", in mail-ul comun, sa fie acolo....

Nastere usoara celor care urmeaza sa nasca si felicitari proaspetelor mamici!

Va pup mult pe toate!

Tina 35+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

FATIMA DRAGUTA ESTI MAMI, CE FRUMOSSSS FELICITARI! A vazut-o bunica pe nepotica? PUPICI MULTI

Cleo 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am vrut sa intru pe mailul comun de la yahoo si se pare ca s-a schimbat parola..
Cine ma ajuta si pe mine?

Tina 35+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor eu mi-am facut bagajul, am cumparat aproape tot pentru bebelina...nu stiu ce cadita sa-i iau voi ati cumparat? cum arata? noi am gasit una aici in metro dar a zis sotul meu ca e prea adanca si poate se sperie copila cand o bagam in ea asa ca am ramas fara cadita!
Acuma stau cuminte si astept ..oricum bebelina vad ca m-a ascultata pana acum si nu s-a grabit sa iasa ...daca mai sta doua zile este tocmai bine ca vine si doctorul in tara!
Stie cineva pe autostrada Bucuresti Pitesti cum se mai circula? S-a dat drumul si la a doua banda ca tare imi e frica sa nu ma apuce nascarea si sa raman in trafic!
Ma duc sa imi schimb semnatura ca am mai crescut acum avem 37 de saptamani si 3 zile insa dupa ecograf am fi de mult trecte de 38 de saptamani! Om vedea!

carla2005 36+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata, fetelor!
In primul rand, felicitari Nanei pentru fetita ,sa-i creasca mare,sanatoasa,faca colici sau cat mai putini,iar mami sa se refaca repede.
Eu, cum va spuneam,aveam contractii nasoale tare aseara.Ma durea destul de tare, insa erau neregulate,cam la 5-10 minute ,una de alta.Si au durat mai bine de vreo 3 ore.Am facut dupa aia o baie,ca am zis eu" ori la bal, ori la spital".Am stat cam jumate de ora in jacuzzi,iar cand am iesit, in loc sa am contractii mai puternice sau barem regulate, ioc dumnealor.Asa ca mi-am luat un pahar mare, mare cu suc de portocale,si m-am uitat la "Pearl Harbour" ,ca nu-l vazusem.Fain tare filmul....Iar acu abia am facut ochi,tot 2 in 1.
Maine trebuie sa merg la spital, sa-mi zica medicul povestea inducerii,iar eu povestea cezarienei,si dupa aia...cum o da Dzeu.Vad ca Georgia nu da prea multi bani pe ce vreau eu,dar barem sa ma lase sa-mi iau mama de la aeroport, marti,si-n rest, sa faca ce-o vrea ea,daca mai are timp si nu iese cu cezariana.
Alexandra, "La Multi Ani" pentru mamica ta!

38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

HAI RALUCAAAAA!!! Asteptam vesti bune, bune!!!!

Cleo 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumesc din suflet fetelor pentru urarile facute mamei mele....sunteti niste scumpe....Asiza,Miraco,Bulisor,Cristina
Miraco.....v-as spune de bunatati...dar va fac pofta...a facut aspic,oua umplute..salata boeuf..si altele...dar ma opresc aici pana nu fac mai mult rau......va invit la masa!!!!
Fatima...nu pot sa vad pozicile....le-ai pus pe public???
Cristinica....vezi ti-am zis eu ca plecam in acelasi timp la spital.......
V-am pupat.......am plecat la musafiri....

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

deschid un nou capitol imediat.
sper ca nu a deschis altcineva intre timp.

aelita

Mergi la inceput