PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
codritu spune:
Miti, asa procedam si eu la Tudor, congelam legumele in cubulete si apoi poti sa faci combinatii de piureuri. Eu am congelat si carnita dupa ce am introdus-o. Probabil asa o sa procedez si la Petra, deocamdata sa pape tzizti suficient si as fi multumita.
Azi a facut caca verde de tot, ca iarba, de mai multe ori, oare de la ce? Ati patit asa ceva?
Comorile lui mami
lili spune:
Fetelor,
De cand am trecut pe Humana 2 puiul meu nu mai papa aceeasi catitate ca inainte ci mai putin.Sa ma ingrijorez?Voi ce ziceti?
Lili
oona spune:
fetelor,
ce cadou se da cand mergi in vizita la nasi? adica e vreo traditie sau..dati-mi si mie o sugestie....
larissa_79 spune:
' neata fetelor! Azi sunt tristuta de dimineata....bebelina mea a racit. Are nasucul infundat..tuseste si stranuta. Nu f f mult...dar oricum destul cat sa fiu sigura ca a racit. Nici nu stiu cum..ieri am fost afara..dar f bine imbracata...poate de la taticul ei care e si el racit. Mai stau o ora...si sunt pediatra...sa vad ce imi zice sa ii dau ca abia maine...o sa merg cu ea sa o vada. Sper sa imi poata da un siropel ceva fara sa o vada. Asa ea e vesela...se joaca...nu are febra...dar se chinuie cu stranutul si se enerveaza ca tuseste...of...
lucians, Cristinica e bine..lucreaza de zor la bebe...si spera ca luna asta sa fie cu ochisori. Ea mai scrie acum la cap legat de durerea pierderii unei sarcini...
Sabana, m-ai pus pe ganduri cu petele de morcov...a mea se murdareste mereu si de lapte...cu tot cu babeta...atat suceste capul ala cu biberonul in gura...ca nu are cum sa ramana hainele curate. Dar macar laptele se duce....
oona, noi la nasi cand mergem...cam rar e drept ca sunt tocmai la Botosani ducem o sticla de bautura buna ( care ii place nasului wisky de obicei), flori si la nasa..uneori i-am luat o bratara de argint cu chihlimbar...alteori doar bomboane...depinde de ocazii...buget disponibil.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
crissa71 spune:
Sabana:Pediatra care mi-a zis chestia cu pastilutele, e vecina cu mine dar e la pensie...Pediatrul cel mai bun din ramnic ar fi altul tot vecin cu mine care vine o data pe luna sa-l vada pe Cipic..Mie nu mi se pare asa un capat de tara faza asta cu pastilutele...din mai multe motive:
1.bebele meu si-a cam schimbat ritmul..a cam facut din zi noapte!!ceea ce zic eu ca nu deloc bine...mai ales pt.el..e chestie de metabolism...nu e vorba de oboseala mea.Dormea seara cam de pe la 18-23 cu pauza de masa in somn..noaptea se trezea la 4.
Deci un sfert de pastila, o data sau de 2 ori pt.reglare(pt.ca daca se obisnuieste cu ritmul asta..asa ramane si ce faci??!!)nu cred ca are cum sa-l afecteze prea tare.
2.asta a fost pediatra buna..nu mi-ar recomanda totusi ceva care nu e special pt.bebei...
3.a folosit la copii ei si la nepotel ca asa incepusera si aia..sa dorma ziua si noaptea dansau!le-a dat o data sau de 2 ori..si dupa totul a decurs firesc, normal..cum ar trebui sa fie..
In fine..Cipica vad ca si-a mai revenit, doarme mai putin ziua..tot se trezete la 4 si are chef de joaca..dar nu-l mai tine mult..Asa ca e spre bine...sper din tot sufletul sa nu fiu nevoita sa apelez la pastilutete alea ca nici mie nu mi-ar conveni..Doar daca-i musai musai.Pupici multi de tot!

Mada mxm..:da..asta ziceam si eu...cum ii mai faci supa?!.Ai vazut..zicea Avmaria de steamr-ul ala inclinat ..unde se scurg toate toxinele..Ehe...
Miti2004:sarumana de listuta..
.ar trebui si altceva??
Fetelor care ati inceput diversificarea adaugati si voi la listuta chiar daca vi se par chestii banale..unele dintre noi(adica eu..
)sunt f.f.obosita si zau ca nu gandesc prea logic..deci chiar am nevoie de ajutorul vostru.
Larissa:Poate nu e racita bebelina..asa am crezut si eu..ca vreo 2 zile a fost tare fornait,si-a stranutat..si totusi nu e racit!Oricum e o periada tare tampita asta..cu frigul asta dintr-o data..nu e bine pt. ei..Si noi am iesit aseara si mi s-a parut tare rece..mi-a fost frica sa nu raceasca desi era bine imbracat.Cred ca trebuie scosi mai putin ca pana acum..si totusi nu dupa 16-17.Poate ar fi mai bine scosi in reprize mai mici, de 1/2 de ora si de mai multe ori..pana se obisnuiesc ei cu aerul asta rece.Tin pumnii sa nu fie racita
!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
mihatocae spune:
CRISSA71, scuze ca ta intreb dupa atatea pagini, dar am fost plecata si abia acum citesc; DE CE AI TRECUT LA TOPFER 2? Ca eu ii dau lui Luca topfer si lapte de la san (vreo 2-3 supturi pe zi), suc la ora 11, supica la ora 13 si 2masuri de cereale in laptele de seara. TREBUIE DEJA SCHIMBAT CU TOPFER 2?
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&urlhint=actn,ren%3as,3%3af,0
Sabana spune:
Larissa si a mea e fornaita. Deocamdata nu ma impacientez. Si eu m-am cam trezit cu gatul in pioneze. Ieri am stat cam o ora si jumatate in parc. Am iesit pe la 1.30 si ne-am intors pe la 3 si un pic. Si ea a fost foarte bine imbracata. Pe mine ma dispera. ca in casa e foarte cald, afara cand o scot e cam naspa, o pun in masina se incinge, asa ca o las doar in pulovar, ii pun o hainuta si apoi o scot in parc, dar cand o bag iar in masina o las cu haina, de teama sa nu fi transpirat. Si uite asa.
fetelor multumesc ptr sfaturi. O sa vad ce fac. Tare imi e ca nu mai ies, si sunt hainutze bune. Asta e oftica mea. Nici de pe bavetele nu mai ies. Iar eu nu suport haine patate.
Lucians sunt super produsele Zepter. Le-am descoperit cand mama s-a facut distribuitor. Am mai multe chestii de la ei. Eu ptr bebe folosesc sita, chiar daca e oala mai mare, dar mi se pare ca se fac mai bine. In plus am inteles ca se pastreaza si vitaminele. Scrie si in cartea Mama si copilul de ele, daca exista posibilitatea sa fie folosite. In plus am o oala cu un capac special, care imi fierbe rasolul de vita intr-o ora. Iese super supa, nici nus e compara. Si legumele ptr noi ies bune in sita, mai ales conopida.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
larissa_79 spune:
Sabana, a mea nu e numai fornaita...mai si tuseste din cand in cand ...si stranuta desi in casa e f clad. Pediatra nu raspunde....i-am dat un pic de sirop eferalgan...atata m-am priceput....si parca se simte mai bine. Asa daca o vezi n-ai zice ca e racita...papa se joaca doarme....
Si pe mine ma dispera iesitul afara....ieri am fost in parcul din cartier...ca in masina nu mai vrea sa stea in scaun si se zbate la mine in brate. Oricum gata...nu o mai scot afara....sapt asta i-am tot facut baie de aer...am imbracat-o bine si am deschis balconul si am tinut-o asa cate o ora..uneori chiar mai mult. Daca acum raceste dupa iesit afara...la iarna ce ma fac?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)