Cojocel

Cojocel | Autor: blanca000

Link direct la acest mesaj

As vrea sa imi iau un cojocel frumos pentru iarna asta, dar nu am vazut nimic atragator. Ceva lungut pana la genunchi sau un pic deasupra, pe talie, eventual cu blanita ma maneci si gat si daca are si un model brodat ceva..culoarea crem sau de ce nu caramiziu.
Ati vazut pe undeva as ceva ? ..si bineintels nu exagerat de scump..cum e vorba frumos si ieftin.

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

incearca la o cojocarie, si-ti faci ce model vrei tu. stiu ca era data o cojocarie prin Brezoianu, si lucra si la comanda cu materialul lor. sau poate pe Lipscani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Uite ,tocmai astazi mi-am luat o blanita de mielut,de la noi din Cluj.Si acolo erau si niste cojocele super dragute si foarte bine lucrate.Erau cam la 8,9 milioane.Firma este chiar din Bucuresti,Acuma ma uit pe eticheta si scrie ca au magazin in Bucuresti,pe Sos.Stefan cel Mare,nr.234,sector2,,telefon 0216190542
Fabrica e in Splaiul Unirii,nr 96,sector2.
Du-te si vezi,mie mi-au placut fff mult.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu mi-am luat un cojocel iarna trecuta de pe Stefan cel Mare, chiar la iesire din pasaj. Are o groaza de modele la magazin....si anul asta o sa mai trec pe la ei sa-mi mai iau unul. Mie imi place f mult pt ca are blanita destul de groasa si tine fff cald.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mersi frumos,

sper sa ajung cat mai curnd pe acolo. aveti idee cum se numeste firma sau magazinul?

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La fosta fabrica Nutria, este pe str. Sf Apostoli au niste modele superbe!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Firma se numeste Toni.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Si eu tot de la toni mi-am luat cojocelul, dar la magazinul de pe Stefan Cel Mare au si un mic atelier...nu stiam ca au fabrica.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

BraveGirl, poti sa-mi spui te rog cam care sunt preturile la acest magazin Toni? si unde anume este, cum iesi din pasaj venind dinspre obor, pe ce parte, stanga/dreapta?
si in afara de cojocele, au si din blana hainutze?

Mada, la magazinul de pe str. Sf Apostoli se gasesc numai cojoace sau si haine de blana ? si ce preturi sunt??

si mai vreau sa stiu, poate a fost cineva la magazinul de blanuri din cora pantelimon Elvizon, ce preturi sunt?
pe mine ma intereseaza o haina de 10-20 max 30 mil nu de 70-100 mil.......

Mergi la inceput

Magazinul este pe partea stanga, cum iesi din pasaj venind dinspre Muncii...cojocelul meu a costat in jur de 800 RON , este imblanit si are un guler mare de blana. Eu nu am vazut haine de blana la ei...dar eu nu am mai fost pe acolo de cand mi l-am cumparat, adica pe la inceputul anului.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

la cel de pe Sf Apostoli, nu au preturi exagerate, eu am dat pe un cojoc super acum 3 ani, 2,500,000 acum o fi vreo 4 mil.
plus ca au si chestii din stofa, facut acolo in fabrica, paltoane jachete, cojoace barbatesti superbe, mie nu mi-a venit o jacheta si vrea sa-ti spun ca mi-ua facut pe comanda, nu-mi venea sa cred, mai rar asa ceva.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput