Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!
Kora, ce faci?? Au venit rusii?? Azi nu am reusit sa vb. cu tine. Poate vb . maine dimineata. Va pupic pe toate!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Copilut esti haioasa rau! Da sunt o tauroaica chiar.....si am inceput tratamentul prof. Andritoiu si eu si sotul. O schimbare in bine ar fi ca am mainile si picioarele fierbinti, eu care aveam maini de gheata chiar si vara si deabia l-am inceput de cateva zile. I-mi pare rau ca si voi a-ti trecut prin multe si minunea inca nu a venit, dar va rasari soarele candva si pentru noi, fii sigura!!!
Mihailescu_Teodora pentru rabdarea si dragul cu care raspunzi la toate fetele!
Felicia mai ai putin si-ti facem galerie si tie!!
Diddy hai cu vesti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kristind- nu te-am uitat dar azi am fost la cursul pt inspector protectia muncii pe care il urmez in prent si apoi la cumparaturi etc de acea nu te-am apelat pe mess. Rusii inca nu au venit azi e z 28 asa ca mai au timp pana sambata sau dumineca, cum vin il sun pe mister T si te anunt!
Seara placuta !

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Offffffffff Copilut,stiu ce rau este sa te hranesti cu iluzii...
M-am cufundat si eu in oceanul de tristete luna trecuta,cind toate simptomele imi indicau o posibila sarcina,dar beta hcg=3.5.Acazut cerul pe mine.
Am fost eronat monitorizata,datorita unei greseli banale pe care n-am putut s-o remediez(din pacate).Asta e!
Banuiesc ca sotul tau ia tratament,nu?Nu dispera,se rezolva in timp(nu stiu cit mai esti dispusa sa astepti).Eu cam disper ,sa-ti spun cinstit.
Ioana,sa stii ca mi-e dor de tine.Abia stept sa te revad.Ti-am mai spus,ma bucur ca lucreaza trat.pe organismul tau.
Felicia,da,era deschis pe forum..........Ai stiut tu,dragutul meu sot isi facuse treaba(asta de IT-ist),ca pe cealalta abia si-a terminat-o.Am intrat in casa si i-am zis:pregateste-te ca eu ovuleeeeeeeeeeeez.Si el:,,acum,acum''.Parca nasteam!
Si sa fiu in ideea ta:eu maninc si supa in fata calc.Sunt bestiala.
Alexia,ce-ai facut puiule aseara?Nu ma speria!M-am gindit mult la tine,sper sa fii bine.
Amely,ce faci fata draga?Nu ne mai iubesti?Nu ne mai citesti?
Mai arunc si eu un ochi pe la Tv si pe-aici unul!
Hai pupici,dragi Tutunici!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Am intrat si eu sa dau raportul: ziua 28, TB = 37,1 dupa ce ieri era 37 ....se pare ca vor veni rushii mai tarziu de 28 de zile....Si eu care credeam ca s-a mai reglat cate ceva in organismul meu... Sanii ma dor rau.....m-am trezit aseara din cauza lor si nu am mai putut sa adorm aproape 1 ora.....
Celor care sunt aproape de ziua in care vor face test - va tin pumnii!!! Poate mai apare vreo gravidutza!!
Ioana: Ce bine ca ai inceput deja sa obtii efecte bune cu tratamentul!!! Si eu sunt in aceeasi categorie in ceea ce priveste maini si picioare reci....Astept cu nerabdare pachetul de la dl. Andritoiu poate isi va face efectul si la mine!
Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,

Teo iti multumesc mult iubita ca te gandesti la mine dar sunt foarte suparata si nu m-am simtit in stare sa intru pe forum, acum mi-am dat seama ca nu pot sta departe de voi, cele care ma intelegeti cel mai bine.......se pare ca bebelusul meu nu a vrut sa mai creasca la mami in burtica, se pare ca s-a oprit din evolutie dupa masuratori ramasese pe la sapt 6, fara activitate cardiaca. Tutu mi-a mai dat un termen pana duminica dimineata intru-cat nu am avut si nu am sangerari desi nu cred ca ar mai fi vreo sansa, probabil mi-a zis asa sa ma incurajeze un pic, pentru ca este OM si pot sa o spun cu mana pe inima nu cred ca multi medici s-ar comporta asa cu pacientul in asemenea situatii. Duminica dimineata merg la echo la spital si daca tot asa se prezinta bb probabil ca ma va chiureta. Asta este ,nu pot sa scriu mai multe acum, nici nu mai vad tastele de atatea lacrimi, inca nu pot accepta situatia, incepusem sa-mi fac atatea planuri....o sa trec si peste asta pentru ca viata m-a pus la multe incercari, am pierdut mult dar de fiecare data am reusit sa trec peste toate greutatile.
Va pup si va tin pumnii celor care asteptati liniutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alexia nu-mi vine sa cred ce citesc si nu stiu ce sa-ti spun, cum sa te incurajez. sper din suflet ca bb al tau sa fie smechera..asa ca bebelina mea, si sa-tifaca duminica o surptiza, sa fie mare si frumos. pe pup dulce si ... curaj!!!

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Alexia: Imi pare rau ca treci prin asta.......nici nu-mi gasesc cuvintele..... Roaga la Bunul Dumnezeu si poate duminica vei avea o surpriza.....trebuie sa speri!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Ioana, Kora, copilut, fetele care imi tineti pumnii si toate celelalte tutunici -

Azi z 27, am facut un test, ca na...doar n-am putut sa rezist, si este cat se poate de negativ. Maine dimineata fac test din sange la Medsana dar sincer fetelor, speranta este din ce in ce mai putina si ma cam astept la invazie in weekendul asta. Nu ma dor sanii si nu am nici un alt simptom in afara de crampe la burtica ca la CM care ma incearca din cand in cand. O singura schimbare ar fi: spottingul care anunta rushii luna asta lipsesc, dar mai mult ca sigur este din cauza utrogestanului pe care il iau de aproape 2 saptamani, sau cel putin asa cred eu.

In cazul in care ma invadeaza rushii am o dilema de rezolvat: ma bate gandul sa fac si un HSG inainte de laparo, dar stiind ca Dr. T este total importiva acestei analize...nu prea stiu ce sa fac. Voi ce parere aveti despre HSG? Poate dauna? Merita facut sau mai bine ma duc direct pe masa lui T in februarie?

Copilut mama, prin cate ai trecut...

alexia28!!!!! Acum am vazut mesajul tau, doamne! Sa iti dea DD putere sa treci si peste asta, nu renunta, o sa vina un timp cand perioada aceasta grea o sa ti se para indepartata si vei trece peste ea! Si tu si toate fetele o sa ne tinem puiul in brate intr-o zi, fara dubii, intr-un fel sau altul. Dumnezeu ne incearca, nu pierde speranta ai incredere in EL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ooooffff.... Alexia
Nu gasesc cuvinte de incurajare....

Poze1Poze2

Mergi la inceput