Eu cand am patit asa ceva, am golit camara, am aruncat tot ce era fainos, am varuit-o , inainte am dat cu insecticid, si dupa ce am varuit-o apoi am lasat camara o zi goala si nu au mai fost.Faina o am in cantitati mici caci daca nu e folosita, si malaiul face repede molii.Ce ai facut?ai reusit sa scapi ?
Redati-mi viata!
Draga boubba, probabil ca acum ai scapat de toate zburatoarele daca ai aruncat tot ce aveai prin casa, dar ca sa nu mai ai aceasta problema pe viitor, incerca sa nu tii faina si celelalte: malai, gris, pesmet, etc. in recipiente ermetice din sticla, plastic, etc in care respectivele produse sa nu poata respira. Am patit si eu la fel si am intrebat-o pe bunica de la tara ce se intampla. Ea tine faina de pe un an pe altul si nu pateste la fel.
Ideale sunt textilele sau hartia (cu conditia sa mai deschizi pachetul din cand in cand) sau un spatiu mai aerat, daca chiar intentionezi sa cumperi o faina astazi si sa o folosesti la anul..
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald