Nasici de 2007!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai mie mi-e indirefent daca is cununati religios sau nu... adica as prefera sa fie, dar daca nu=s... si nu au facut-o pana acuma pur si simplu din neglijenta, nu ca nu ar fi de acord cu asa ceva. ei sunt ambii ortodocsi.
ar fi cam greu sa ne gasim alta pereche de nasi. ei ar fi cei mai potriviti, dar sa vedem. poate ii convingem sa se cunune.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ramo, uite ce am gasit pe net:
In afara de cerintele fizice, omul are in plus necesitati si datorii superioare, sufletesti, si deci are nevoie in casnicie si de binecuvantarea lui Dumnezeu, adica de cununia religioasa. Cei ce traiesc fara aceasta cununie nu li se pot primi darurile si pomelnicele la Sfantul Altar si nu pot fi nasi, nici la cununie, nici la botez. Ei nu se pot mantui decat daca se cununa la biserica facand si un canon de cativa ani oprire de la Sfintele Taine ( Dupa pravila bisericeasca de Arhim. Nicodim Sachelarie ) .

Carmena, e prima data cand aud de 2 frati care sunt nasi de casatorie:) sincer, m-ai uimit(abia acum am recitit ce ai scris :)

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

kriss - mersi. eram intr-un fel sigura ca nu se poate, imi si doresc sa fie totul ok, adica mai degraba schimbam nasii decat sa nu fie totul in regula, dar pana la vara poate ii convingem sa se cunune religios ei mai intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Va citesc, dar nu prea am ce sa va scriu. Pe viitori fini nu i-am vazut dinaintea sarbatorilor. Stim ca de Craciun s-au intalnit parintii sa o ceara pe fata, sa discute despre ce va urma.

Ei, cica, vor sa ne faca o vizita sa ne ceara oficial. Noi ne pregatim cu ceva? Ce trebuie sa facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Crixia, o sampanie ar fi buna(desi mai mult ei ar trebui sa vina cu ea)..presupun ca nimic special..de obicei finii sunt cei care ii cinstesc pe nasi ca au acceptat sa le fie parinti spirituali.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ramonika si eu la fel stiu ca nasii trebuie sa fie cununati religiosi dar eu te sfatuiesc ca dupa ce alegeti biserica sa mergi sa intrebi preotul de acolo daca este de acord ca nasii sa nu fie cununati religiosi ca eu am auzit chiar anul trecut la noi in iasi de nunta cu nasi casatoriti doar civil deci sigur se poate....acum nush dar daca nu gasiti altii si biserica ii accepta pe ei eu zic ca e ok

crixia finii trebuie sa cinsteasca nasii asta-i clar dar poti pregati si tu ceva prajiturele acolo

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Waww, ce activitate pe aici..., de mult nu a mai fost .
Ramonika, si eu stiu ca nu se poate ceea ce ai intrebat tu, dar cel mai bine este sa mergi la o biserica sa intrebi.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

asta o sa si fac, o sa intreb, dar pentru ca preotii s-ar putea sa aiba pareri diferite, astept intai sa aleg o biserica si apoi sa pun intrebarea preotului de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Ramonika nasii care trebuie sa va cunune trebuie sa fie cununati obligatoriu. O prietena de-a mea a vrut sa se cunune religios si nasii lor nu erau cununati, si preotul nu vroia sa le cunune, si atuncea ei au convenit ca in aceeasi zi sa se cunune mai intii nasii si apoi nasii sa-i cunune pe miri.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005) Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani ! tuturor Ionilor si Ioanelor.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput