Nasici de 2007!
Raspunsuri - Pagina 3
kriss79 spune:
Carmena, din pacate nu apare nici o poza! Trebuie sa dai public la optiuni pt. a le putea vedea si ceilalti!
Cadoul cu lenjerie de pat e buna!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Carmena
Da stiu ca am muncit ceva cu pozele astea...
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
carmena tu ai fi muncit da ele nu se vad trebuie setat albumul pe public
in legatura cu cadoul eu zic ca e ok o lenjerie poate fi si altceva de exemplu ceva decorativ pentru casa frumos...ce crezi tu ca le-ar place lor
kriss pai daca voi va decorati casa poate se prind finii de v-ati dori de la mos
INGRID
RAMONELLA spune:
Fetelor noi nu le dam cadou la fini,le-am luat cand au avut logodna un set de farfurii dinalea patrate,albe si negre,tare frumoase,de la Metro.La nunta nu le vom mai lua cadou.
Nushulica,ce mai face Ingrid???
Va pupacesc pe toate nasicile frumoase!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
nushulica spune:
ramonika multumesc frumos de intrebare azi o scoatem din spital a scapat mititica de injectii de acum urmeaza tratament medicamentos
kriss si daca o fi si la noi tot pe 7.07 facem noi intr-un fel si ne intalnim sa ne admiram una pe alta
INGRID
kriss79 spune:
Nusa, ma bucur ca si-a revenit Ingrid! Pupici de la mine!
Pupici la nasici!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
Carmena spune:
Buna,
Ia sa incercati acum sa vedeti daca se vad pozele. Of, calculatorul asta ma dovedeste cateodata!
Multumesc de sfaturi. De casa nu prea le pot lua, pentru ca ei stau inca cu parintii. M-am gandit doar ca o lenjerie draguta nu le strica niciodata(recunosc ca sunt febletea mea lenjeriile...)
Oricum ne vedem in wk, si poate tatonez putin terenul...
Pupici,
Carmen
kriss79 spune:
Carmena, ai reusit! Am pus link-ul cu pozici in dreptul numelui tau!
Foarte draguta si nasa si fina!Felicitari inca o data! Sa va bucurati de ei!
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
Salut!! ce mai faceti nasicilor?!
Ai nostri au dat comanda deja de invitatii, la inceputul lui ianuarie le vor avea deja terminate. Inca nu s-au hotarat intre formatie si DJ..sala e destul de micuta, invitatii asteptati in jur de 140 si nu prea mai are loc si formatia.. Aveti vreun DJ din Iasi sa-mi recomandati? eventual si fotograf/cameraman? Pe al nostru, cel care l-am avut nu il mai recomand..
pupici!
Incercari bebik
Cristina
Carmena spune:
Buna nasici,
Am o veste! O sa fiu o super balenuta de nasica! Tocmai am aflat ca Stefi va avea o surioara sau un fratior. Si cum DPN ar fi undeva pe 13 august 2007, cu ajutorul lui Dumnezeu am sa fiu o nasa graviduta. Sper sa fac fata pentru ca sarcina va fi inaintata atunci, dar asta e, sanatos sa fie!
Asa ca...Pana atunci im trebuie sigur idei de toalete pentru gravidute in luna 8, daca exista asa ceva inafara de clasica salopeta de blugi...
Si finii nostri fac tot intr-o sala nu foarte mare, tot in jur de 140 invitati.
Deja au vorbit cu un DJ(recunosc ca aici am influentat noi pentru ca am fost la o nunta unde a venit DJ-ul acesta si ne-am distrat foarte bine). Ei vroiau cu formatie, dar noi nu prea agream ideea, asa ca a ramas la DJ.
Nu stiu insa cum voi face eu fata la dans, probabil ca nu prea. Oricum la cununie am dansat toata noaptea, probabil presimteam ceva..
N-am reusit inca sa cumpar cadou de Craciun la fini. Sper sa ajung in wd.
Pupici,
Carmen si Stefi
kriss79 spune:
Carmena, Felicitari!!sarcina usoara!!O sa fi o nasica superba, stai linistita!! ma Gandesc ca o rochita sexy, mai larguta de sub sani, dintr-un material vaporos..ar fi super!parerea mea
Incercari bebik
Cristina