Nasici de 2007!
Raspunsuri - Pagina 29
ilenutza spune:
Pupice si de la noi!
Am aflat si eu cand cununam, 3 noiembrie!Mai e destul timp!
Au fost si la noi finii cu plocon: un cadou pt casa, un tort, o sampanie, jucarele pentru V. iar noi i-am scos la caru cu bere si a fost OK!
Ref. la rochii, eu nu cred ca ma incurc cu vreo croitoreasa, o sa merg prin magazine si ce gasesc, ce imi vine bine aia e!Dar v-am spus obligatoriu sa mearga cu toca/palarie pt biserica si eventual manusi.Cand am botezat mi-am facut o palarie pe comanda la casa modei, asortata cu un costum de la Yokko.Io personal sunt fan Yokko.
Aici
v-am pus o poza cu palaria! la botezul lui Victorash
Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
kriss79 spune:
Bine ati venit Carmen Marieta si greierash!
Eu in noua situatie voi cauta un material si merg la o croitoreasa care imi coase de multi ani..voi fi cam in 6 luni si nu am idee decat ca tre` sa fie larguta sub sani
Ce material ma sfatuiti sa aleg?
Dory, daca vrei poti deschide tu un nou capitol..eu nu stiu cat de mult timp voi avea sa mai intru si sa actualizez listuta..daca vrei, bineinteles..te-am vazut activa si de aia ma adresez tie..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina6+
ralucis spune:
Salutare! Sunt multumita ca dupa muuulte cautari pe net mi-am gasit un model care sa imi placa, combinatie tafta si catifea, ca variante de culori o sa vad ce gasesc, oscilez intre gri-turcoaz, gri-negru si gri-rosu. maine cred ca trag o fuga sa ma uit dupa materiale. dupa ce o sa mi-o fac la croitoreasa o sa pun poze cu varianta originala si ce-a iesit ca sa vedem care e mai reusita
arabela, tot nu mi-ai zis cum e modelul rochiei!
ilenutza spune:
Intrebare intrebatoare: Le luati cadou la finutze de 8 Martie?Si daca da, ce?
Eu ma gandeam la cosmeticale ca altceva nu imi vine in minte.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Dory232002 spune:
[
Dory, daca vrei poti deschide tu un nou capitol..eu nu stiu cat de mult timp voi avea sa mai intru si sa actualizez listuta..daca vrei, bineinteles..te-am vazut activa si de aia ma adresez tie..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina6+
[/quote]
Daca as sti....ce bine ar fi !
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
ilenutza spune:
Nashicilor, pe unde sunteti???
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
kriss79 spune:
Ne-am mutat la capitolul 2!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95996
Cristina6+