Nasici de 2007!
Raspunsuri - Pagina 21
CRIXIA spune:
Hello! AM intrat, v-am citit!
Azi e ziua finului nostru, diseara ne distram.... dar nu stim ce sa-i luam!
CE ziceti, e bine, ceva personal? nu de familie, vreau sa spun!
Miramar spune:
Anul asta sunt de 3 ori nasa - in plus fata de cununia din mai una din finele mele din 2005 sta sa nasca in martie si cealalta m-a anuntat si ea ca e gravida si naste in septembrie. In concluzie - 19 mai nunta, tot cam prin mai primul botez iar prin noiembrie al doilea.
ce de cheltuieli!
Carmena spune:
Dory sarumana, stiu acum unde este. Trec de cel putin 2 ori pe saptamana pe acolo, dar de ale gravideniei probleme...nu-mi dadeam seama.Stau in Berceni, stii tu, ciorbitza de curcan dar tu stai in Rahova...
Crixia daca e ziua lui sigur ceva personal(cosmeticale, imbracamitne, te descurci tu in functie de gusturile lui). Eu urasc sa primesc de ziua mea chestii de casa, sau de familie. Oi fi egoista, nu stiu, dar ori e ziua mea?!Si asa e doar de 2 ori in an si atunci sa primesc lenjerii si seturi de pahare ori mai stiu io?!
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Carmena spune:
Mama Miramar anu asta sunteti conform proverbului " Cununam si botezam dar la iarna ce mancam?!" Lasa sa fiti sanatosi ca ai sa vezi ca pentru astea se gasesc bani intotdeauna. Sa va traiasca finii si finutii si nasii lor.
Ieri a fost si ziua finutului meu, a facut 4 ani. Parca nu-mi vine sa cred ce trece timpul. As fi vrut sa dam o fuga pe la el, dar daca parintii nu au spus nik...In fine, alta data, ce sa facem?!
Ma pregatesc sa dam o tura prin Cora.
Pupici si de la noi,
Carmen 13+ si Stefi 3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Giova spune:
Dory mersi. Pai e cu 2 luni mai mare decat marco al meu. esti la colectia de toamna-iarna 2005?
Miramar vai de mine, cam multi intr-un an. dar nu conteaza,vorba Carmenei sanatosi sa fim, sa facem bani sa putem nasi .
Noi am umblat azi dupa perdele, l-am tuns pe piciul nostru si cam atat.
In Tm nu e zapada ci ploua si e urat.
Duminica faina sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by Giova
Dory mersi. Pai e cu 2 luni mai mare decat marco al meu. esti la colectia de toamna-iarna 2005?
Miramar vai de mine, cam multi intr-un an. dar nu conteaza,vorba Carmenei sanatosi sa fim, sa facem bani sa putem nasi .
Noi am umblat azi dupa perdele, l-am tuns pe piciul nostru si cam atat.
In Tm nu e zapada ci ploua si e urat.
Duminica faina sa aveti.
_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Nu stiu ce ai vrut sa spui cu , colectia toamna-iarna 2005, despre ce vorbest??, ca eu sunt mai si imi dau seama mai greu
DORY & ALEXANDRA DENISA
Giova spune:
Dory la topicul Clubul scutecelor, este subiectul bebeilor de nov.-dec.2005, care mai nou se intituleaza Colectia de toaman iarna.
dar probabil ca nu scri acolo, daca nu sti.
_
nunta noastra
Dory232002 spune:
Giova, nu nu intru acolo, de-asta nu stiam despre ce este vorba, eu scriu la "piticodromul de sept.-nov. 2005".
DORY & ALEXANDRA DENISA
kriss79 spune:
Alinus25, FELICITARI pentru RIANA ANTONIA!!!Sa creasca mare si sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
Giova spune:
Dory am inteles, credeam ca face parte pitica de la nov.- dec. 2005, dar m-am inselat.
Alinush felicitari pt. bebita. Multa sanatate si sa pape mult laptic.
O sapt. buna va doresc.
_
nunta noastra