Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
Ursulia spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Multumesc.
Da o propunere cum sa numim asa o rubrica "ma ridic in fundulet"?.
Apropo am mai adaugat 2 rubrici la progrese, dati navala si spuneti ai vostri daca le fac si de cind(Amonarde idee)
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1
si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Doroti si eu sunt de acord ca noua rubrica sa poarte acest nume. Noi ne rostogolim de pe la patru luni, iar de stat in patru labe cam de pe la 4 si jum. executam. De ridicat singur in fundulet nu se ridica. Inca ii mai place foarte mult actiunea "la sol", pe care si-o perfectioneaza tot mai mult. In cateva sec strabate patul de la un capat la altul. Si mai face ceva: se leagana singur cu patutul. Sta in patru labe si si-l leagana singur. Doamne fereste sa-l intrerupi!
Imi pare rau ca n-am cum sa va arat inca filmele...
Ursulia spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care se numesc Mihaela, Gabriela, Mihai, Gabriel, atat cirese, cat si mamici, tatici si bunici de-ai lor!
Ursulia spune:
La multi ani si cireselor sarbatorite azi pentru data de nastere (si nu numai): INGRID, SOFIA ALEXANDRA si ALEXANDRU MIHAI!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Ursulia
Doroti si eu sunt de acord ca noua rubrica sa poarte acest nume. Noi ne rostogolim de pe la patru luni, iar de stat in patru labe cam de pe la 4 si jum. executam. De ridicat singur in fundulet nu se ridica. Inca ii mai place foarte mult actiunea "la sol", pe care si-o perfectioneaza tot mai mult. In cateva sec strabate patul de la un capat la altul. Si mai face ceva: se leagana singur cu patutul. Sta in patru labe si si-l leagana singur. Doamne fereste sa-l intrerupi!
Imi pare rau ca n-am cum sa va arat inca filmele...
Lili si Mircea
Se tiraste?Facem si asa rubrica,acolo primul va fi domnul Frumusescu. Da de cind sta in 4 labe?
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
Asa de mari suntem
adelapop spune:
unde este tabelul cu progresele??? as vrea sa intru sa vad si eu ce face bebelina si cand??
va pup
quote:
Originally posted by doroti_5quote:
Originally posted by puiudana2004
Felicitari pt statul in fundulet!
Andrei,de aseara,daca il tin de picioruse,se ridica singur in fundulet,nu ii dau nici macar un degetel sa il ajut!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Multumesc.
Da o propunere cum sa numim asa o rubrica "ma ridic in fundulet"?.
Apropo am mai adaugat 2 rubrici la progrese, dati navala si spuneti ai vostri daca le fac si de cind(Amonarde idee)
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
CamiM spune:
Salutare livada!!
Intru pe fuga sa multumesc din suflet tuturor celor care ne-au urat la multi ani pentru prima jumatate de anisor!!Sunteti dragute si atente ca de obicei.. multumim frumos inca o data 

La multi ani uram si noi cireselor "colege" de zi de nestere : Ingrid si Alexandru!! sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!
De asemenea si celor care astazi sarbatoresc ziua onomastica le uram : La multi ani fericiti cu ocazia sfintilor Mihail si Gavril!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
gabi25 spune:
LA MULTI ANI MAMICI SI TATICI SI BEBEI CU NUME DE SFINTI
- uite ca asa scap mai usor ![]()
Deci DOROTI te rog sa ne treci si pe noi cu dintisorii (cred ca ai pierdut mesajele noastre in care ziceam de ei) deci incisivii (2 dintoi ca iepurasii) de jos la 5 luni si 3 saptamani. De rostogolit serios ne-am apucat pe la 4 luni.
Avem dovada cu cat de bine stam in fundulet:
http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02857.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Sunt o adevarata domnisoara si mi-a dat mama vesta cu blanita ![]()
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02862.jpg
Scufitele rosii:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02852.jpg
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by adelapop
unde este tabelul cu progresele??? as vrea sa intru sa vad si eu ce face bebelina si cand??
va pup
La inceputul cpitolului postarea a doua.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png" border="0">[/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Gabi mii de scuze, chiar acum va trec.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
gabi25 spune:
DOROTI stai linistita, stiu cat esti de ocupata.....oricum am anuntat dintisori printre reclamatiile cu privire la jumatatile legale si de aia cred ca au fost trecuti cu privirea![]()
Aseara am stors si eu o portocala si au iesit ca 90 ml de suc i-am pust Dariei tot in biberon ferm convinsa ca nici nu o sa vrea....si ce credeti....a baut tot!!
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Andrei (6 mai 2006)