Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Miti 7 mese? Si mie mi se pare cam mult la varsta asta deja. Noi avem doar 5 mese de pe la 3 luni (noaptea nu papa deloc de la 1.5 luni).Incearca cu 6 apoi cu 5 mese si o sa vezi ca va flamanzi si va manca bine apoi. Si cum zic fetele: nu te mai stresa!!!

La multi ani pentru toti sarbatoritii de azi!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

buna dimineata si la multi ani gabrielelor si mihaelelor

va rog sa imi spuneti si mie de unde cumpar carucior brevi grillo ca am gasit un site si costa vrea 5.200.000 si eu stiam de la voi ca se gaseste si cu 4.000.000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata cirese!

La multi ani sarbatoritilor de Mihail si Gavril! Si in special LMA Mihaela (Mikiion) si Mihaela (MihaelaF)!

La multi ani de o jumatate de anisor Ingrid, Sofia si Alex!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pentru cine poate nu a observat mesajul:

quote:
Originally posted by roli25

Multumim pentru primire.
Doroti multumim pentru inscrierea in randul cireshelor
Noi inca nu avem cu ce sa ne laudam pentru ca nu am inceput diversificarea.
Cred ca asteptam primul dintisor ca de vreo 2 zile plangem destul de des,chiar si afara la plimbare,ceea ce pana acum nu se intampla.
Revenim cu noutati si incercam sa punem si poze.
Intre timp va citim si ne bucuram pentru progresele cireshelor din livada.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Asteptam pozele!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavriil! Si ciresicilor Ingrid, Sofia Alexandra si Alexandru Mihai, la implinirea unui... semestru (cand Ilinca a facut 3 luni am zis ca are un trimestru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

si acum sa zic ce ma framanta de vreo saptamana. ilinca mea se culca pe la 10 si se scoala la 7. de vreo saptamana a avut cam trei zile in care s-a trezit la 6, iar de vreo doua zile se scoala la 5. sa nu se mai sature cu laptele meu? ca ma gandesc ca peste alte 2 zile se scoala la 4 si tot asa, nu? sa fie de la dinti? desi nu cred sa aiba prea mare legatura. sper sa ajungem maine la dr, sa o si cantareasca si sa ne spuna cu diversificarea ce si cum (sunt in ceata complet, by the way, chiar nu stiu cu ce sa incep, dupa ce am tot vazut aici la voi cum ati facut, sper sa ma dumiresc, ca iau acum la citit marele meu folder cu tot ce am salvat despre diversificare de la voi)
si inca ceva, ilinca are nasul taaaare infundat, cu pompita nu iese nimic, desi ii pun inainte ser sau sterimar, am pus seara si karvol si nimic, horcaie si sforaie cand doarme de numa numa. as incerca si cu batista bebelusului, dar cand am auzit ca se conecteaza la aspirator...am ramas un pic pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Seara buna, ciresici razacioase!
Ieri am lucrat pana la unu noaptea. Azi m-a chemat seful sa ma penalizeze ca in lipsa mea, in saptamana in care nu eram la servici, s-a facut o plata aiurea... iar cand am ajuns acasa am stat o jumatate de ora cu copilul urland de foame langa mine ca nu mai conteneau telefoanele, erau "urgente" si istericale pe fir si mi-am dat seama ce tampenie am facut revenind atat de repede in "campul muncii". Nu va mai spun ca pana la urma toate discutiile au fost degeaba, "urgenta" nemaifiind o urgenta... M-am agitat de pomana iar copilul meu a avut de suferit
Va spun eu, nu intereseaza pe nimeni faptul ca ai un puradel mic si neajutorat acasa, numai afacerile sunt importante, alea sa mearga.
Sunt plina de . Dar, rezist, si ma razbun io

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Lyly, ce imi pare rau de micul Alec!
Dar sa stii ca toate trec, si eu te sfatui(de fapt eu asa fac) cind ajungi acasa inchide telefonul(sau il stiu si pe cel fix, ca eu nu lam dat la servici pe cel fix).Eu am un sef putea sa sune si la 12.00 noaptea, trimite scrisori la 1.26 tot noaptea, simbata, duminica, e ticnit.Am patito o data si de atunci il sting.Mesageria mea zice cas in afara ariei de acoperire si eu le zic ca la mine in casa nu prinde telefonul undele. lui Alec Rizacescu si lui mami.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

vivighe uite parerea mea : de ce nu o duci la mama ta sa stea temporar cu tanti-matusa si intre timp cauti bona ? adica ai las-o acolo temporar...
Daca tot s-a vorbit despre nemultumiri, probabil ca cea mai mare nemultumire a mea este momentan cea profesionala : aveam un servici bun cu posibilitati de avansare, bine platit la ora aceea, mediu excelent, dar de cand am venit aici, pt ca nu am venit cu bani multi, a trebuit sa lucrez in locuri unde m-am prostit efectiv, doar unul din job-uri, desi era in acelasi domeniu dar cu multe trepte mai jos decat ce faceam in tara, m-a mai mentinut la suprafata. Insa chiar ieri am cerut nr de tel de la o gradinita si vreau sa ma apuc serios sa gasesc una incepand cu luna aprilie-mai ca sa-mi pot cauta un servici.
Sincer, daca mi-as permite bona aici, m-as duce la servici incepand cu ianuarie...dar, dintr-o mare nefericire, nu se poate...
Si eu imi iubesc copilul ca pe ochii din cap, dar tot pt el facem cursuri, servicii mai bune...parerea mea, VA ROG nu dati cu rosii...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Stii eu sunt deacord cu tine.Oricum tot ce facem in lumea asta pentru ei facem, ca sai vedem fericiti si fara lipsuri, cu o viata buna si inteligenti.La noi ca sa dai copilu la o scoala sau gradinita buna trebuie sa scotocesti bine in buzunar.Si asta a fost motivul meu in fata parintilor si a socrilor sa es la servici, ca vreau sa fac casa inainte de a ajunge cea mica la gradinita(la noi e doar de la 3ani), dupa ce merge ea la gradinita cheltuielile o sa mearga acolo.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulyp

quote:
Originally posted by virgi

Iuly - am 52 kg si 1.65 m. Eu arat a om normal cu 55 kg.

Da bey da vreau sa arat si eu a om normal si sa ajung pe la 60 kilos cu mici variatiuni ca sa ma suport pe mine insami.
Uite unpt. o mami multumita de ea.
Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

Eu propun sa deschidem "clubul celor grase" si sa aratam acolo cine si cit a pus pe ea.Eu detin recordu!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

Uitati niste poze noi!
Doroti multumim pt noul capitol!
http://entertainment.webshots.com/photo/2308302250069131602JBAmqs
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei

Cu mare placere!
Uite fotografia asta ma da jos!Pai se poate, daca se uita fetele noastrea la ea sa stii ca ai un rind de nurori, si faci sfada intre ciresele .

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput