Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
ILDI25 spune:
Vavitzu nu reusesc sa-l vad pe Edutu, apare altceva decat pozele cu el.
Adi b Dovada se lasa asteptata .
Ildi
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Voi cu ce dispozitiv faceti piureurile ?
Ce sa fac, cum sa continui ? Sa mai insist cu morcovul sau sa incerc sa-i bag fructe ?
Boghi
poze Goanga
si alte poze
Eu fac pireul la blender.Si teas sfatui sa incepi cu fructe, daca o sai placa la un moment o sa se sature de atita dulce si o sa vree altceva, atunci ii bagi legumele.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
ILDI25 spune:
NIC cel mic si SARA
ARLENA uite www.dropshots.com/day.php?userid=204355&cdate=20061005" target="_blank">aici mai nou motivul pt care ma trezeste David de n ori pe noapte ,noaptea trecuta m-a trezit de cel putin 5 ori ca atata se foieste incat ajunge in acesta pozitie si numai are loc si incepe sa planga .Daca tot asa continua am zis ca-l culc cu mine in pat ,macar pot si eu sa dorm linistita.Intr-o alta dimineata l-am gasit www.dropshots.com/day.php?userid=204355&cdate=20060905" target="_blank">asa,nu stiu ce se tot foieste atata ,poate maine -poamaine i-l gasesc fugind prin camera dimineata pana eu ma trezesc![]()
Ildi
iulyp spune:
Lya te inteleg la faza cu atentia pt. Rut. Si eu am trecut prin faze din astea. Am reusit sa le depasesc pt. ca eu o am la cresa pe Nicoleta iar seara cand venim acasa(adika pe la 5-5.30) ma joc numai cu ea si incerc sa ii dau toata atentia pe care o cere, iar daca bebe plange sau e marait il pun in apropierea noastra sa vada cum "ne jucam cubuletul" sau cum "ne jucam tacalicul"(tacalicul=carlig de rufe, care-s preferatii ei)sau pur si simplu cu o mana il tin pe Andrei in brate si cu cealalta ma ajuta Nik sa construim dupa care ea imprastie tot.
Pupici la pitici si tie ca sa reusesti sa ii impaci cu joaca si sa fi si tu impacata cu tine insati.
iulyp spune:
doroti felicitari pt. statul in fundulet singurica.
arleena nici eu nu stiu cate mese are piticul meu pt. ca tot asa ca tine ii dau san la cerere iar cand urla prea rau ii dau bibe 2-3 pe zi de 90ml lapte. Poate dupa ce incep diversificarea sapt. viit. sa ii reglez mesele.Pana atunci nici nu ma stresez. Iar la faza cu trezitul noapte si mancatul ce sa mai zic. atata sunt obsedata sa pape bb san ca il alerg non stop cu tzatza fie zi fie noapte. Asta-s eu mama nebuna.
Mai vroiam sa felicit pe cineva dar nu mai stiu pe cine
iulyp spune:
Am uitat sa spun ca noi ne laudat cu muci profunzi, respiratie greoaie si nas curat la suprafata. Si fata la fel se cam lauda si io la fel. Tocmai am comandat acum batista bebelusului cica vine in max 3 zile. Sper sa fac minuni cu ea.
De fapt vroiam sa va intreb cum stati voi cu umiditatea in casa, ca eu desi am grija sa nu fie sub 50 umiditatea ni tot suntem muciosi si se simte aerul foarte uscat in camera. Spuneti-mi si mie cam cat aveti umiditatea si daca in afara prosop umed pus pe calorifer si oala cu apa fierbinte mai stiti si altceva pt. a umidifica aerul. Merci
camelia.t spune:
Aura cum masori umiditatea in camera?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
virgi spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Aura cum masori umiditatea in camera?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
Umiditatea ideala este 55, umidificatorul meu are un dispozitiv care atunci cand este ok se aprinde un bec verde....cand este mai mare de 60 si mai mica de 45 se aprinde becul rosu....si face bipp...ma atentioneaza ca nu e in regula.
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
virgi spune:
Eu stiu ca sunt termomentre de camera care au si dispozitive de masurare a umiditatii.
Doroty - felicitari pentru progresul micutei.