Aspirante optimiste > 20 ani (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Gabitzu37 spune:
Catty, Aniast72, voi lua din nou azitrox si cred ca aplic schema cu 2 pe zi timp de 3 zile, scap mai repede de tratament plus ca daca iau prea mult timp incep sa am probleme.
In paralel voi face si injectii cu polidin (am gasit pe net o recomandare a unui medic, sa se faca polidin in paralel cu antibioticul pentru a ajuta sistemul imunitar).
Sper sa rezolv asa, ca nu stiu ce as mai putea sa fac.
Gabi
mychydutza spune:
fetelor io luna asta mi-am iesit din mana ca sa zic asea..........au venit bulangii de mosafiri. le-am zis: daca mai veniti si luna viitoare va culc pe presuletz la usha....hehehehe. asta e...mai e si luna aviatoare!!!!!
anca du-te la doctor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fata rea si incapatzanata!
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
AndraZ spune:
Anca, du-te la dr! Nu mai sta asa. Nu are rost sa risti ....Parerea mea....
Miki, La multi ani!si la multi bebei si imi pare rau ca te-au invadat uratzii....
Andra
"Cere si ti se va da!"
rox_dox spune:
fetele, barbatul meu m-a anuntat ca maine seara vine acasa...
de-abia astept...!!!
maine seara o sa fiu fericita..din nou..
am iar cu cine dormi...ca m-am saturat singurica!
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
catty spune:
ROX, ma bucur ca iti vine sotul acasa. Va doresc distractie placuta si poate puneti de bebe. Ce zici?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
rox_dox spune:
deocamdata asteptam sa vedem daca s-a legat ceva de la incursiunile trecute...ca sunt Z20 si in asteptare...
dar daca nu se leaga, reluam problema imediat dupa uratei!
am de lucru in preajma sarbatorilor! :)
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
oana_r spune:
eu sunt Z22,TB azi se mentine 37in rest nici un semn
alina ,nici nu vreau sa te aud cu semne de CM,luna asta nu mai vin.
anca,azi toate am stat pe capul tau si te-am innebunit,dar cam avem dreptate,trebuie sa te vada un alt medic.
fetele care azi sunt Z1 imi pare foarte rau,stiu ce inseamna o luna de munca fara rezultate dorite,dar asta-i viata,picam,apoi ne ridicam si o luam de la capat.
la multi ani inca o data celor care-si serbeaza ziua numelui si distractie placute daca aveti petrecere.
pantru fetele care sunt la ovulatie , spor la prestat
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
truth spune:
Ok, fetelor, intru si eu aici la aspirante. In primul rand un cald la multi ani Mihaelelor si Gabrielelor si bebeii pe care si i-au dorit si lor si noua celorlalte.
Am si eu o intrebare pentru ca am vazut ca discutati despre doctori si aveti mai multa experienta. Noi incercam deja de 7 luni si nu avem nici un rezultat, asa ca m-am hotarat - cerem ajutorul doctorului... in 15.11 am programare la ginecolog. Voi fi atunci in Z14. La ce sa ma astept? Ce sa-i cer? analize, eco, tratament? N-am mai fost niciodata la doctor pentru bebe. Nu vreau sa pierd si luna aceasta... vad ca stiti ce inseamna sa treaca luna si sa vina rushii in loc de bebe... nu cred ca mai rezist mult in ritmul acesta; ambalare - actiune - speranta - dezamagire.
va multumesc ca existati, va urmaresc de mult si chiar am invatat multe de la voi... va pup
Luna1 spune:
Fetele tocmai m-am trezit cu o pata maro pe chilot. Oare ce este? Ciclul tb sa vina pe 15-16. Oare ce se intampla??
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze