Aspirante optimiste > 20 ani (12)
Raspunsuri - Pagina 7
aniast72 spune:
Aaaa..La multi ani mychydutza si Gabitzu...si tuturor Mihaelelor si Gabrielelor. Multa fericire si cea mai mare dorintza a voastra sa se implineasca.
Gabitzu37 spune:
Aniast72, am luat doxiciclina, pe urma am facut un tratament naturist cu formulele 6B, 6A si F17 ( niste extracte pe baza de plante) apoi azitromicina doza soc unica (1 gram) si ultimul tratament a fost cu cordiceps (un extract dintr-o vietuitoare ciudata biunitarã: este si plantã si insectã). Rezultatul dupa fiecare tratament: slab pozitiv
Tie cum ti-a trecut?!
Gabi
catty spune:
GABITZU, puiule, de chlamidya scapi nitelus mai greu. Tie cand ti-au facut antibiograma, atunci cand au vazut ca ai virusul, nu ti-au dat antibioticul ala la care scria in antibiograma ca virusul este sensibil? Ca mie la virusul de l-am avut asa mi-au dat. Sa dea DD sa iasa bine spermograma maine si sa scapi de chlamydia cat mai repede.
Eu z26 si astept ziua de maine sa vad ce va fi.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
aniast72 spune:
Gabitzu37, eu cand am descoperit-o, aveam si chlamydia si Ureaplasma. Am luat 10 zile doxiciclina (de fapt mi s-a recomandat varianta straina, nu cea romaneasca si am luat Unidox Solutab). Am scapat de Ureaplasma si am ramas cu chlamydia pe care am eliminat-o cu tratament de 3 zile cu Azitrox. Sper ca tratamentul il tine si sotul tau, nu? Mai incearca Sumamed, care e si el un derivat de azitromicina. Daca ai posibilitatea, fa si antibiograma. Vezi ca la Giulesti se da rezultatul cu tot cu antibiograma... Dar oricum trebuie facuta o pauza intre ultima zi a tratamentului si data urmatoarei recoltari de cel putin 10 zile.
RAMONELLA spune:
Vin si eu la aspirante optimiste!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
kriss79 spune:
Bine ai venit RAMONELLA! iti doresc sa ti se indeplineasca cat mai repede dorinta de deveni mamica!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
catty spune:
RAMPNELA, fii bineveniota printre noi. Sa stai cat mai putin si sa dai fuguta la odisee.
ANCA, fa testul ala o data si zi-ne cum e. Pe cuvant de nu imi fac azi drum pana la tine si iti trag o bataita. Vrei sa te distrugi psihic? Hai mai mama ca a intarziat prea mult cm-ul tau.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
RAMONELLA spune:
Mersi de primire fetelor!!
Sunt la prima luna de incercare,cine stie ce ma asteapta...eu sunt asa entuziasmata,cred ca va iesi din prima...
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
rox_dox spune:
sunt la capitolul bagat fete de la DC in lista de yahoo messenger...
kriss, te-am arestat deja...
cine mai are mess...dati adrese la fata aici...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Gabitzu37 spune:
Catty, nu mi-au facut antibiograma. Asa ca habar nu am la ce e sensibila chlamydia mea, dragutza de ea, se pare ca la nimic!
Multumesc mult, sper si eu sa iasa spermograma bine, macar acolo sa nu fie probleme.
Aniast72, cred ca am sa incerc cu sumamed, sa vad ce iese. Evident ca ii dau si sotului, saracutzul, il umflu de antibiotice desi lui ii tot iese negativ, dar stim ca se poate reinfecta de la mine...
RAMONELLA, bine ai venit! Sa-ti aduca Mos Craciun un si sa intri in 2007 . Sper asta pentru noi toate!
Va
Gabi