Aspirante optimiste > 20 ani (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

oana, si eu sunt Z22 azi...
nu-mi fac nici un test...mi-am promis ca nu mai fac decat atunci cand intarzie uratii...
oricum , n-am nici un semn ca de sarcina, asa ca ...sperante ioc luna asta..

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

semne de sarcina nu am nici eu,dar nici la matei nu am avut,asa ca mai sper pana maine sa vad ce spune temperatura

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ramonella nu ai inebunit . si eu in prima luna dupa ce ne=am mutat in casa noua(dupa ce am scapat de soacramea ca am stat la ea o perioada ), si am facut alea-alea, am zis gata am pus-o de un bebe mic, da de unde? uite ca au trecut 7-8 luni si incha nica la orizont! asa ca rabdare!!!!!!!!! sau poate la tine zbang si gata ca am mai intalnit si "extraterestre" de astea! oricum spor
anca facem si galerie. io te tot presez cu mersu la dr pt ca am vazut ce urgent a trimis-o puia pe prietena mea la ecografie dupa o intarziere de asta mare. era chiar panicat dr ca a iesit pe hol si mi-a zis : te duci cu ea maine sa faca de urgenta echo ca sa nu fie SEU. asa ca e pt binele tau! oricum tot la dr ajungi , asa ca de ce sa aj prea tarziu

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

mychydutza, hai ca mi-a placut comparatia ta ..laura=xena...
da, cam asa ceva e...e exemplu pt noi toate!

pt laura!

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ce faceti fetelor? munciti, munciti? Eu nu mai am noutati..astept cuminte sa treaca zilele..Z22..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Mai fetelor,poate ziceti ca sunt nebuna,dar eu in momentul in care am am avut o presimtire ca gata,am ramas!!Oare am inebunit eu,sau toate ati patit la fel?

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Asa simt si eu. Parca zici ca am turbat. Dupa ce gata am si zis "sunt gravida". o fi si gandirea asta pozitiva buna la ceva, insa nu stiu daca o sa mai gandim pozitiv in cazul in care vin rusii.

Catty sa dea Domnul sa fie bebe in burta ca asa as avea nevoie de o veste buna, mai ales ca eu sunt un pic picata, mi-e dor de prietenii din Romania si cu cat ne apropiem mai mult de sarbatori cu cat imi e mai greu... Asa ca fugi de uratii aia cat poti si da-ne vestea buna.Si nu uita ca de Craciun ne vedem toate la odisee.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kiar ca ati inebunit, eu sunt singura sanatoasa pe aici Auzi cica Laura = Xena zapacitelor

Mychidutza am scapat de problema, relativ usor, adica m-a chiuretat numai putin. Am avut noroc ca duminica eliminasem sacul si nu ramasese de curatat nimic, m-a facut preventiv sa nu am fo infectie. De acu' nu-mi ramane decat sa ma apuc de analize, de mers la alti dr (marinescu si cezara bucur) si apoi de facut copii, nu?

PS Poate eu sunt aia nebuna, de fapt, ca prea sunt detasata de problemele mele si parca prea optimista, nu?

Edit: Poate ma recruteaza Jiji in gasca lui de luptatori ai luminii Gata kiar ca am luat-o pe aratura si mi-au fugit piticii de acasa

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetelor, am facut spermograma dimineata la Giulesti si acum o jumatate de ora am vorbit cu biologul; cica nu sunt probleme, morfologie, mobilitate si numar normale. Mai ramane sa aflam rezultatul la spermocultura, luni.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Marfaaaaaaaa
Ma bucur.
Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Laura ma bucur ca ai scapat relativ usor. Cred ca e normal sa te detasezi, altfel cu toate experientele prin care ai trecut tu ai fi luat-o razna pana acum. Asa ca, la doctor, analize, tratament (daca e cazul) si la treaba. Mychydutza are dreptate, tu esti un exemplu pt noi toate, tu, chantal, Ileana si toate fetele care v-ati pierdut pruncii dupa ce ati apucat sa-i vedeti... Normal ca dureros e sa pierzi o sarcina in orice conditii insa sa duci sarcina la bun sfarsit, sa-ti vezi bebeul... aia nu mai doar o pierdere de sarcina...

Sper ca nu am suparat pe nimeni si ati inteles ce-am vrut sa zic.

Asteptam vesti bune macar cateva sa aiba bebei in burtica luna asta.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput