Aspirante optimiste > 20 ani (12)
Raspunsuri - Pagina 15
X-ray spune:
anca si noi tie sa scapi odata de intrebari.
mergi azi la medic si da-ne de stire!
oana azi cred ca o sa-mi iau un test daca am timp pt maine dimineata.
in afara de bani nu am ce pierde si acum chiar ar trebui sa-mi stea gandul la altceva numai la intrebari de genul asta nu!macar stiu care e treaba!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ancadragoman spune:
Alina asa este i-a un test ca nu ai nimic de pierdut.
Eu ma duc azi la doctor in proportie de 70 %.
anca
poze nunta
catty spune:
ANCUTULE, azi tre sa vina, mama lor. De obicei apareau dimineata cum ma trezeam. Acum insa intarzie.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
Fetelor, sper pana nu vad roshu in fata ochilor, Numai ca am dureri de zici ca baga cineva cutitul in mine. Astept inca sa vad ce va fi.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Happiness_4_us spune:
Catty, iti tin pumnii si iti facem galerie!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
aniast72 spune:
alina.a, oana_r, v-am prins...puneti testele de sarcina pe masa ca vi le confisc. Nu mai aveti rabdare pana macar a doua zi de intarziere? Vreti sa vin cu batul la voi?
Luna1 spune:
Catty nu vreau sa-ti dau sperante desarte insa eu la prima sarcina am avut dureri ca la ciclu in fiecare luna primele patru luni in ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina. In plus o pata mititica de sange in aceasi zi. Asa ca:
Ma itreba cineva in ce zi sunt (cred ca alina) sunt ziua 24. Nu stiu ce sa zic cu implantarea. E adevarat ca la prima sarcina am avut acea singerare, insa acum ma tem ca este vreo receala si vin rusii mai devreme. O sa vedem...
Bun venit Truth si simo (daca am uitat pe cineva scuze) sa dea DD sa nu stati prea mult aici, mai ales ca de Craciun ne intalnim la odisee>
Anca eu as merge totusi la doctor. Insa te inteleg ca si mie mi-e sila de mers la ginecolog.
Va pup
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze