Am scris la Generale sa se deschida un cap nou la Ce gatim azi,problema e ca eu nu pot vizualiza nimic de la pag 9.Si am inteles ca cap are 20 de pag.
E de la mine?!Ce pot face?
La subiectul "ce gatim azi?" capitolul 31 sunt numai 9 pagini. Vezi 9 pagini pentru ca atatea sunt.
Un nou capitol se deschide numai la 20 de pagini.
Sint 10 pagini.. iar eu nu pot vizualiza decit pina la 9.Iar mesajul meu de la pag 10 nu-l pot citi pt ca nu mi se deschide acea pag..
Ce internet browser folosesti?
Incearca sa deschizi aceeasi pagine folosind Internet Explorer.
Succes!
Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi
Nu cunosc termenii de care-mi scrii...dar am internet explorer...si tot nu pot deschide a zecea pagina
Eu mesajul tau de azi "ciorba de vacuta; gratar cu piure de cartofi" il vad pe pagina 9!
Una peste alta, nu stiu care este problema...
Acum dupa ti-am citit mesajul,am vazut ca ultimul meu mesaj care mie imi aparea pe pag 10 acum a aparut pe pag 9.Ceea ce e un lucru bun...
Si fiindca ma intrebai unde e problema,iti raspund(nu stiu daca nu era o intrebare retorica!):pt mine problematic era ca nu-mi puteam vizualiza mesajul,imi aparea ca fiind la pag 10.
Oricum,multumesc pt sfaturile date
Cu placere!
(nu era o intrebare retorica ci o constatare...adica, desi raspundeam la subiect, nu stiam sa iti dau un sfat sa rezolvi problema)
Problema apare dupa cum am observat eu in cazul in care cineva sterge un mesaj. Pe forum scrie ca sint N pagini, dar de fapt cind deschizi subiectul sint doar N-1. Asa am dedus io dupa mai multe observatii
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice