Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 7
J G spune:
FELICITARI DENISA, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!
Bai ploua pe aici cu burtici... curajoaselor!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
anasebe spune:
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasebe spune:
DENISA FELICITARI, SA FIE INTR-UN CEAS BUN
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasol spune:
ce ati mancat fetelor,am zis io ca de acum incepe sa curga cu fete insarcinate
denisa felicitari sa fie intr-un ceas bun
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Denisam spune:
SECTA DRAGA,VA MULTUMESC DIN SUFLET!
Eu astept rezultatul de la laborator maine, desi maine am face 5 sapt, si eu nu ma mut la odisee, stau aici dc ma primitzi, ca nu am timp si de odisee, ok?
Eu imi doresc sa fiu sanatoasa si simburelul sa se dezvolte bine si sper sa ma ajutatzi si voi!Mai asteptam si alte gravidutze, nu?Pupicei dulci!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Nico, draga mea, FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si fara nicio problema! Sa va ajute Domnul sa-i aduceti un fratior/surioara sanatos/sanatoasa Dariucai!
Denisa draga, FELICITARI si tie! Sarcina usoara si toate cele bune. Ai mers "pe burta", n-ai miscat nimik... bravo!
Da, astea da emotii pozitive... Ma bucur din suflet si m-am emotionat pe masura... BRAVO!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
marchplayer spune:
Vai ce Boamba sunt! Aici se primea o veste bomba si eu baiguiam de zor BRAVO NICO!!!!! FELICITARI FATA!! SARCINA USOARA NICO!!!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anymony spune:
BRAVO FETELE!!!! FELICITARI NICO SI DENISA!
Sa aveti o sarcini usoare si bb sa fie sanatosi ca si fratiorii lor.
MUUUUUUULTI PUPICI
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Biancas spune:
Nico felicitari si de la mine ca de la fete ai primit destule. Sa fiti sanatosi amandoi
Denisa........... felicitari...micutza Emma merita un fratior sau o surioara... ce bucurie pe voi..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Biancas spune:
Asteryaro cum ti-ai pus tu inimioara aia acolo sub stelutza??? Si eu vreau.....(clipeste frumos)
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru