Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

BRAVO NICO SI MARIUS!!!
Ce emotii am, imi vine sa plang!
Felicitari!!!!!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

oalele stau sa dea in foc, copilul maraie in tarc, eu tr sa termin ceva pana maine, dar cum am aflat de la o prietena draga vestea, nu m-am putut abtine sa nu dau o fuga sa-mi exprim bucuria:

FELICITARI NICO! FELICITARI MARIUS! FELICITARI DARIA-SOSESTE PARTENERUL DE JOACA!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele..are dreptate Ursulik..ca de acum ma duc si la odisee...la iulie-august 2007...
Oricum voi veti sti primele tot despre noi..ca..prima iubire nu se uita niciodata....]
Baaaii..va iubeesc muuult..si va multumesc ca existati!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bey Nico, odisee, odisee, dar posteaza in dublu exemplar, adica si la noi.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICO felicitari

LISTA DE -ISTE Partea adoua

NUME ... H .... KG ... OBIECTIV KG Z1...Z2...Z3...Z4...Z5...

SILVI ... 1,65 ... 65 ... (62)... 64,5 ...
IOANA ... 1,70 ... 65,8 ... (61)... 64,3 ...
IRINEL ... 1,68 ... 67,7 ... (55)... 66,5 ...
ANASOL ... 1,60 ... 63,5 ... (57)... 62,8 ...
JANINA ... ? ... ? ... ? ... (? )... ? ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

AnutaS..sa fii convinsa!!!
Fetele..la cit am tras cu Daria..cred ca voi fi mama ratiunii la sarcina asta...pe bune....
Ce sa va zic..ca mi-e foarte teama..dar promit sa fiu extrem de pozitiva...Am vorbit cu mdicul despre intentie..si-mi zisese ca ideal ar fi 2 ani..dar..daca e sa se intimple..si ne dorim...orice e posibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mai nico va doresc un baiat ......creca asta isi doreste fiecare-pereche,dar dak e fetitza f bine sa fie sanatosi si tie mult sanatate ,ai un mare curaj,multa bafta
c bucurie tre sa fie la voi in casa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Nico Ce-ai zice de niste gemeni?!

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Haideti bre! Care mai sunteti pe aici cu surprize? Hai ca daca tot ne-am emotionat deja, macar sa plangem bine de tot de emotie.

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

FELICITARI NICO!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!

MAi Moni nu pricepi ca n-am cantar, n-am centimetru, n-am curuleta, sunt copilul ploii, mi-e foame de lesin asa ca nu ma enerva!! Ca fac scandal!!!!!!!!
Maraki ce sperietura ai tras, sa speram ca-si revine repede Angelos.
Sanatate multa lui Tibi si Anei!
Ralu ma bucur ca mai intri sa ne spui de Anastasia, bine ca a fost doar rubeola - ma bucur cand imi zici ce a invatat sa faca, abia astept si eu!
Doina n-ai pentru ce, am vazut ce avansat este Teodor si e de o varsta cu Carla mea care abia ieri a mers in 4 labe!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput