ce sa fac?
Ce sa fac?M-am saturat de monotonie!In fiecare zi acelasi lucru il fac:hranit fetita,iesit cu fetita afara,baie fetitei,gatit pentru noi,curatenie in casa.Mi-e dor sa ies in oras,sa stau linistita la o cafea.Problema este ca nu am prietene.Toate prietenele mele locuiesc in alt oras unde mi-am petrecut 20 de ani din viata.Aici locuiesc de cativa ani,dar nu am reusit sa imi fac noi prietene.De ce?Nu stiu,sunt o persoana sociabila,deschisa la discutii,dar...Sotului meu i-am spus de nenumarate ori ca mi-as dori sa iesim si noi,dar ori iesim la un bar care se afla la 2 pasi de casa ori nu iesim deloc.Drept este ca nici partea financiara nu ne ajuta,dar...Sotul meu este de felul lui mai casnic,prefera sa stam sa bem o cafea acasa,sa ne uitam la tv sau pur si simplu sa stam la povesti,dar mai putin sa iesim.(mentionez ca soacra mea locuieste cu noi,deci avem cu cine sa lasam copilul in cazul unei eventuale iesiri).Aveti vreo idee ce sa fac sa inteleaga ca am si eu nevoie sa ma relaxez din cand in cand?
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Salut!Si eu sunt din Cluj!
Dar din pacate inca nu am copilasi...Intra la Prieteni dintotdeauna,la Cluj rulz,si acolo ne vei gasi pe noi,cele din Cluj
Multe din fete au copii mici si am vazut ca fac tot felul de iesiri.Intra si tu acolo.
Tu unde stai?
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
lgireada spune:
Sa-mi dau seama ca nu muncesti, nu?
O varianta ar fi sa iesi tu prin oras, prin mall, sa-ti cumperi ceva, o bluzica, o prostioara, o inghetata.
Alta sa iesi la o piscina sau la o sala de sport, te-ar mai energiza.
Alta sa iesi cu fetita in parc, la plimbare si tot vei mai lua o gura de aer.
Alta e sa-ti cauti un job, ca vei avea sigur colegi.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
miria_cristina spune:
Eu, una, te inteleg perfect pentru ca in aceeasi situatie sunt si eu.
Dar m-am invatat si stiu ca, in general, oamenii sunt ocupati cu problemele lor si nu mai au timpul din prima tinerete.
Acuma au obligatii, stresuri si au devenit mai comozi si mai obositi.
Un alt ritm al vietii ar fi este remediul, iar in societatea asta nu prea sunt sanse.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Flaflo spune:
Puky, cel mai bine poti sa-l faci sa inteleaga lasindu-l singur cu fetita. Atunci va vedea si el ca tu nu te distrezi toata ziua! La noi a functionat, de atunci e mai intelegator si am si eu timp numai pentru mine!
Minunea mea!
Flavia si Bianca
gabibarta spune:
Flavia, nu-i sigur ca e o idee buna... al meu daca statea doar un pic cu fata... ex odata am fugit la farmacie si la gradi sa-l scot pe cel mare, i-am lasat singuri. Ajung acasa dupa vreo juma` de ora, miros de pampers plin
il intreb, mai, n-ai simtit-o ca a facut pe ea? Ba da draga, dar intre timp trebuia sa strecor si macaroanele ca le-ai lasat pe foc... Dar asta depinde totusi de om, poate al lui Puky e mai casnic:)
Puky draga, ori la Clujencele de pe forum, ori in parcurile din Cluj sigur vei gasi cateva prietene. Si pentru o plimbarica romantica in doi cu sotul pe malul Somesului nu ai nevoie de cine stie ce finante... Ar fi bine sa iesiti cateodata doar voi doi sau voi trei, eventual plimbari in zona doar asa, fara motiv, duminica mici excursii... Mai vaneaza in ziare, poate gasesti ceva programe, expozitii, etc unde poti sa mergi cu copilul impreuna. Orice iesire sau escapada de la rutina zilnica e binevenita!
puky spune:
Va multumesc tuturor!
Sa nu va inchipuiti ca nu ies deloc din casa:ies cu fetita de cel putin 2 ori pe zi la piata,in parc.Problema e ca imi doresc sa ies cu sotul meu,sa facem ceva impreuna,nu vreau ca monotonia sa ne indeparteze.Postura de mama imi da numeroase satisfactii,imi iubesc copilul enorm,imi place sa imi petrec timpul cu el,dar vreau sa pot petrece cateva clipe de relaxare,in afara casei,fara copil.
Mi-e dor de clipele in care ma intalneam cu prietenele mele la o cafea,la o barfa mica,dar ele sunt atat de departe acum.Mai povestim pe messenger,dar nu e acelasi lucru.
mazzel spune:
puky din ce oras esti tu?
eu sunt clujeanca dar momentan nu locuiesc in cluj,nici eu nu am prietene, voi veni in luna dec in cluj, daca vrei putem iesi impreuna la o cafea, la o pizza.
eu am 28 de ani, tu?
in ce cartier locuiesti?
puky spune:
Buna Mazzel!
Stau in Cluj in cartierul Gheorgheni.Daca ajungi in Cluj sa ma anunti si ne intalnim.Ar fi placut sa mai stau la povesti cu o femeie.
Imi pare rau nu mai am timp sa scriu!Trebuie sa ma ocup de asta mica,sa o pun la somn!
mazzel spune:
puky eu in decembrie voi fi in cj, mi-ar place si mie iti dai seama sa mai ies din casa si sa mai schimb 2 vb cu o fata, la o cafea, in oras mai ales ca din cauza ca de cativa ani nu mai locuiesc acolo nici prietene/amice nu mai am.
fetitza ta cati anisori are?
o sa-ti dau mai multe date pe PM daca vrei, mie mi-ar face placere la randul meu sa mai am cu cine schimba o vb.![]()
puky spune:
Buna dimineata Mazzel!Unde as putea sa-ti scriu?(o adresa de mail sau iti scriu aici?).Astept sa-mi raspunzi.