Epilare cu lamaie???

Epilare cu lamaie??? | Autor: Criss75

Link direct la acest mesaj

Fetelor, stiti vreo metoda de epilate cu lamaie si zahar? Am auzit ca acesta metoda se foloseste mai ales in tarile arabe si ca e foarte eficienta, pielea ramane fina si nu cresc firele pe sub piele. Stie cineva despre aceasta metoda?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Am auzit si eu despre aceasta metoda si stiu ca este eficienta si asa cum ai spus tu pielea ramine fina si parul creste greu.Tin minte ca mai demult am incercat sa fac si eu reteta asta dar,nestiin bine cum si ce,nu mi-a iesit..Dae parca una in fete scrisese despre asa ceva,daca-mi aduc bine amine,la un subiect despre ceara la rece.
Oricum,ma intereseaza si pe mine f mult subiectul asa ca,rugam pe fetele care stiu sa ne spuna si noua reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna,

vreau si eu receta.
multumesc.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Fetelor, aici s-a discutat.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am incercat pe propria-mi piele acum mai bine de 10 ani, cind am lucrat pe acolo pe unde ziceti voi ca se foloseste. Moamaaaaa, ce m-a mai durut!!! Ceara e mingiiere! Si foloseam ceara de multi ani. Nici ca am mai incercat de atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

interesant. merita incercat.

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

este ca un fel de ceara la rece ...din zahar...eu am cumparat...si am incercat....mai bine ramaneam in banca mea.... dar chiar acum m-am decis sa mai incerc inca odata, ca poate prima data am folosit-o gresit

va spun maine mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu nu recomand nimanui depilarea cu zeama de lamaie si zahar,deoarece e foarte dureroasa.
E adevarat ca e metoda naturala,sanatoasa,insa sunt n.produse pe piata cu acelasi efect.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Inseamna ca nu-s eu defecta! Chiar asa, este extrem de dureroasa! Dupa cum spuneam, depilarea cu ceara este mingaiere pe linga asta cu lamaie si zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

metoda asta se folosea in Ro in perioada lui ceasca. pe mine m-a epilat prima data sora-mea cu zahar ars si lamaie, si asa de rau m-a durut ca nu m-am mai epilat vreun an sau doi. te doare si cand iti intinzi amestecul pe picior, daramite cand iti smulgi parul. faza cu pielea fina e adevarata, dar mie mi se face pielea fina si de la ceara, si nu ma irit de loc, asa ca nu are rost sa mai incerc. oricum nu as avea curajul.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mda, aparatul electric este si va ramane sfant pt mine....

zaharul ala ars..e aiurea rau, pe langa faptul ca doare...mai rau....mi-a mai luat si juma de ora sa scap de el

fielea fina se face si cu un pelling si hidratare corecta....na ca nu folosesc metoda cu zahar si am pielea fina

Mergi la inceput