Recomandati-mi un endocrinolog.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc din inima, Gudinde. Sunt derutata fiindac la Euroclinic scrie despre un Conf. dr. Corin Badiu....deci e ginecolog.... Nu stiam ca Acest dr. Coculescu este prof. La dr. Neamtu am incercat sa fac programare dar poate doar in decembrie... As incerca la Euroclinic ,ce zici?
Cafelutzaro,eu stiam ca la prof. Zbranca e musai cu bilet. Acum cativa ani stiu ca recoltau ceva hormoni obligatoriu la toata lumea si costa in jur de 600- 700 mii pt cei din ambulator. Incearca daca nu la dr. Branisteanu fiindca am auzit de bine si de el.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by amameda

Multumesc din inima, Gudinde. Sunt derutata fiindac la Euroclinic scrie despre un Conf. dr. Corin Badiu....deci e ginecolog.... Nu stiam ca Acest dr. Coculescu este prof. La dr. Neamtu am incercat sa fac programare dar poate doar in decembrie...
MEDA

Draga mea,
Stiu ca dr. Neamtu este o persoana ocupata si tb programare din timp dar crede-ma MERITA. Sau ia-o astfel: suntem pe 10 noiembrie. Nu mai e chiar atat de mult pana in decembrie.
Sigur tu stii cel mai bine ce si cum dar din experienta mea (din pacate vasta) la problemele de endocrinologie tb sa ai rabdare pt ca totul dureaza mult: tratamentul, analizele etc.

Din suflet te rog, daca intr-adevar ai o problema serioasa sa nu te pripesti si sa nu iei primul nume de endocrinolog care are o programare libera. In 12 ani de Parhon am aflat (din pacate pe pielea mea) ca sunt multi incompetenti si putini medici cu adevarat buni. Si daca medicul nu este bun este greu sa-l verifici pt ca endocrinologia este f complexa si daca Doamne fereste medicul a gresit tu vei suporta consecintele. Eu am patit-o si as da orice sa pot da timpul inapoi. Voi trai toata viata cu sechelele datorate unui incompetent.

Dar mergand mai departe ... decizia iti apartine. Pot sa-ti mai spun niste lucruri concrete:

1. Vezi ca la Sanador dr Neamtu are si consultatii endocrinologie si face si ecografii, sper ca ai mentionat clar ca tu vrei consultatie ca fatucile alea sunt cam aeriene;

2. Daca te decizi sa mergi la Sanador sa nu uiti cu vreo saptamana inainte de programare sa suni din nou sa confirmi ca vei veni, caci o prietena de-a mea a patit o faza tare urata: a ajuns acolo si iau spus ca nu credeau ca mai vine ca au sunat-o si avea tel inchis si asa ca i-au anulat programarea si au dat-o altcuiva. Sa-ti mai spun ca prietena mea era insarcinata in 9 luni si tb neaparat sa o vada pe dr. Neamtu sa-i dea trimitere pt neonatolog sa-i faca puiului cand se naste analize sa vada daca mosteneste boala?!
Am crezut ca o sa le pe alea. A iesit un scandal monstru. Asa ca atentie la fufe care plimba 2 hartii si dau 2 telefoane la servici dar se dau tare importante.

3. Eu cand pot merg la Sanador. Acolo ne-am cunoscut, am stabilit o relatie, i-am luat nr de mobil si acum cand am o nevoie urgenta si nu vreau sa astept o luna, o sun si stiind cine sunt ma cheama la Parhon unde intru rapid. (Sigur si eu cand merg la Parhon ma simt si sunt atenta). Asa ca poti sa mergi la Sanador sa vezi cum iti place de ea, stabiliti o legatura si dupa aceea se rezolva lucrurile mai repede.

Oricare ar fi decizia ta, eu iti doresc mult succes si multa sanatate. Sa ne spui si noua ce-ai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc mult ,Gudinde.Voi tine cont de recomandarile tale. Am spus fufelor de consultatie... Multumesc inca o data.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique spune:

buna ziua
sunt destul de noua pe aici \, desi am citit cu interes toate mesajele. Sunt diagnosticata cu sterilitate secundara si am fost sfatuita sa merg la un endocrinolog. Se poate sa-mi dai mai multe aamanunte despre dr. Corina Neamtu? Tot ptr. probleme de acest gen te-a tratat si pe tine?
Multumesc

quote:
Originally posted by gudinde

Draga mea,

Badiu este ginecolog nu endocrinolog.
La Coculescu nu te-as sfatui sa te duci. Daca vrei neaparat sa mergi la Prof.univ.dr. intre Coculescu si Dumitrascu (cei doi cei mai mari) te sfatuiesc sa mergi la Dumitrascu. Dar sincer (ca om cu 12 ani experienta prin Parhon) prof.univ. = dr. super-mega-extra ocupat cu fffffff multi pacienti + rezidenti + coordonare lucrari doctoranzi + ore la fac de medicina + speech-uri congrese + + + + Asa ca ori ai o pila BETON, ori te prezinti la Parhon de la 5 dimineata sa stai la coada la primit bon (in conditiile in care bonurile incep sa se dea pe la 7 sau 8), te inarmezi cu fff multa rabdare si pana la urma o sa te vada si prof.univ. dar ai mari sanse ca dupa ce dicteaza prof.univ. ce tb facut sa te trezesti pe mana unui rezident. Am o colega care si-a pus ambitia in functie si a reusit dar dupa aceea a preferat sa mearga unde am trimis-o caci daca ai probleme tb sa mergi la endocrinolog in mod regulat ori asa nu se poate.

Eu iti recomand cu cea mai mare caldura pe Dr. Corina Neamtu. O gasesti la Spitalul Parhon si la Policlinica particulara Sanador.
Sincer nu te-as sfatui sa mergi la Parhon. Este ffff aglomerata (ca toti medicii buni), are si pacientii care sunt internati in spital si ea fiind si pe endocrinologie reproductiva se ocupa si de ecografii.
Sfatul meu - chiar daca te costa consultatia du-te la Sanador. Eu asa fac. Au sediul aproape de guvern, pe str. Dimitrie Sergiu nr 26-28; tel: 310 20 09; 310 20 12. Acolo are si mai mult timp si in general este mai bine.
Pe mine m-a ajutat f mult aceasta doctorita. Este medic primar, f bine pusa la punct cu ultimele noutati si este om.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelique

buna ziua
sunt destul de noua pe aici \, desi am citit cu interes toate mesajele. Sunt diagnosticata cu sterilitate secundara si am fost sfatuita sa merg la un endocrinolog. Se poate sa-mi dai mai multe aamanunte despre dr. Corina Neamtu? Tot ptr. probleme de acest gen te-a tratat si pe tine?
Multumesc
quote:

Draga mea,

La Coculescu nu te-as sfatui sa te duci. Daca vrei neaparat sa mergi la Prof.univ.dr. intre Coculescu si Dumitrascu (cei doi cei mai mari) te sfatuiesc sa mergi la Dumitrascu. Dar sincer (ca om cu 12 ani experienta prin Parhon) prof.univ. = dr. super-mega-extra ocupat cu fffffff multi pacienti + rezidenti + coordonare lucrari doctoranzi + ore la fac de medicina + speech-uri congrese + + + + Asa ca ori ai o pila BETON, ori te prezinti la Parhon de la 5 dimineata sa stai la coada la primit bon (in conditiile in care bonurile incep sa se dea pe la 7 sau 8), te inarmezi cu fff multa rabdare si pana la urma o sa te vada si prof.univ. dar ai mari sanse ca dupa ce dicteaza prof.univ. ce tb facut sa te trezesti pe mana unui rezident. Am o colega care si-a pus ambitia in functie si a reusit dar dupa aceea a preferat sa mearga unde am trimis-o caci daca ai probleme tb sa mergi la endocrinolog in mod regulat ori asa nu se poate.

Eu iti recomand cu cea mai mare caldura pe Dr. Corina Neamtu. O gasesti la Spitalul Parhon si la Policlinica particulara Sanador.
Sincer nu te-as sfatui sa mergi la Parhon. Este ffff aglomerata (ca toti medicii buni), are si pacientii care sunt internati in spital si ea fiind si pe endocrinologie reproductiva se ocupa si de ecografii.
Sfatul meu - chiar daca te costa consultatia du-te la Sanador. Eu asa fac. Au sediul aproape de guvern, pe str. Dimitrie Sergiu nr 26-28; tel: 310 20 09; 310 20 12. Acolo are si mai mult timp si in general este mai bine.
Pe mine m-a ajutat f mult aceasta doctorita. Este medic primar, f bine pusa la punct cu ultimele noutati si este om.

Cu stima,
Angelica Cojocaru
angelique_cojocaru@yahoo.co.uk

Angelique,

Eu sufar de PCOS (Sindromul ovarelor polichistice) care printre altele include si infertilitatea.
Dupa cum scriam mai sus Dr. Neamtu se ocupa si de endocrinologie reproductiva. Eu o recomand cu caldura ca fiind un bun profesionist si om. Cu siguranta nu este singurul endocrinolog bun din Bucuresti, dar eu la ea merg si despre ea pot vorbi. Decizia iti apartine. Succes!
Daca mai doresti alte date iti stau la dispozitie fie pe forum fie pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique spune:

multumesc ptr. ajutor
am reusit sa-mi fac programare la ea pe 31.01.2007 am auzit numai lucruri bune desprea . sincer sper sa ma ajute si poate reusesc sa am un bebe ptr. ca ma chinui de mult

quote:

quote:
Originally posted by angelique

buna ziua
Multumesc
quote:

Draga mea,

Angelique,

Eu sufar de PCOS (Sindromul ovarelor polichistice) care printre altele include si infertilitatea.
Dupa cum scriam mai sus Dr. Neamtu se ocupa si de endocrinologie reproductiva. Eu o recomand cu caldura ca fiind un bun profesionist si om. Cu siguranta nu este singurul endocrinolog bun din Bucuresti, dar eu la ea merg si despre ea pot vorbi. Decizia iti apartine. Succes!
Daca mai doresti alte date iti stau la dispozitie fie pe forum fie pe privat.

Mergi la inceput

Mult succes si sa vi sa ne spui cum ti s-a parut.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Fetelor, am fost eu ieri (joi) la Dr.Corina Neamtu dar la Dacia Medical Center. Iar pentru programare am sunat marti dupa amiaza. Cand am ajuns acolo mai era doar o persoana inaintea mea si cand am iesit de la dansa nu mai astepta nimeni sa intre.
Nr.de telefon de la Dacia Medical Center este 211 54 05, adresa este Bd.Dacia 101 (este chiar la Piata Spaniei) iar consultatia m-a costat 80 RON.

Va pup si sanatate multa

10+

Mergi la inceput

Alinutzaa,

Multumesc de info. Nu stiam ca este si la Dacia Medical Center.

Mergi la inceput