cum ramai insarcinata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Tia, multumim pt.articol. Eu nu fumez, nu beau cafea, facem apox.din 2 in 2 zile, acid folic am inceput sa iau, nu mai ramane decat sa stau cu picioarele pe pereti si sa astept sa-si faca treaba. bafta tuturor!

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

nemary, de cand incerci?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

nemary, eu am stat si cu picioarele pe pereti. nu orice metoda functioneaza la fiecare.. ce bine ar fi.

la uter retrovers, de pilda, se recomanda sa stai pe burtica apres ce vreau sa spun este ca e important sa afli unde este problema.

p.s. imi place semnatura ta

Mergi la inceput

Moni, eu imi monitorizez tb cam de 4 luni, iar cu picioarele pe pereti o sa incep din seara asta. problema mare este ca de cateva zile am dureri foarte mari de ovare, cand pe dr cand pe stg, si din cand in cand ca niste cutite in vagin. tare imi e frica sa nu fi racit iar si sa fie inflamete ovarele. oricum o sa merg maine la eco, sa vad ce imi zice.
Tia, merci

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

nemary, la statul culcata in pat cat mai mult dupa subscriu si eu. La mine a functionat metoda din prima luna. In schimb chestia cu tb mi se pare doar un motiv stress si dupa cate am citit poate fi irelevanta. La ce te ajuta? Faceti dragoste cat mai des, o data la 2 zile sau chiar zilnic daca aveti chef, stai cumintica in pat dupa... si Doamne ajuta sa fie cum vrei tu!
Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

si pentru mine a fost un cosmar aceasta masurare a tb, nu eram niciodata sigura daca aveam sau nu ovulatie. abia cand am facut monitorizare ecografica timp de 3 luni, m-am lamurit

Mergi la inceput

este adevarat ca este un cosmar masuratul tb, mai ales ca tb sa fie la aceiasi ora si din acest motiv ma trezesc si sambata si duminica la 7 dimineata. dar am citit in mai multe articole ca daca dupa perioada de ovulatie tb este ridicata peste medie si numai scade e semn de . aseara am stat cu picioarele pe pereti, sa speram ca va fi cu ochisori.
chantal,

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Probabil un lucru buna ar fii sa-ti cunosti organismul. Cum reactioneaza el la ovulatie la ruperea foliculului. Eu de ex in perioada ovulatiei ma simt super balonata si nu am nici un chef de . Cand se elibereaza ovulul simt intepaturi in zona ovarului pe partea unde am ovulat. Cand am simtomele astea atunci stiu ca trebuie sa "prestez" numai ca la mine e tot degeaba
Eu sunt de acord cu monitorizarea pentru ca e cel mai sigur. Ideea ar fii sa o faci in perioada optima si daca nici atunci nu reusesti ar putea fii alte cauze.
Mult noroc nemary si sa ne dai o veste buna cat de curand.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, ce bine ar fi sa fie asa de simplu... In cazul in care nu sunt probleme, sunt bune sfaturile acestea. Dar mai bine daca trec 6 luni si nu se intampla nimic, mergeti si incepeti controalele medicale - ambii sotzi. Altfel, va dati seama, chestia cu picioarele pe pereti e o poveste... Nu va suparati pe mine, dar de ce sunt atatea sarcini nedorite si e coada la intreruperi de sarcina... pentru ca nu cred ca femeile respective au stat cu picioarele in sus dupa, ca doar nu voiau copiii respectivi de vreme ce se chiureteaza mai apoi . Daca este totul ok, ramai si fara sa stai cu piciorele in sus, sau pe burta sau mai stiu eu ce. Stiu cazuri de femei care au ramas si dupa ce s-au spalat temeinic . Si nici cu piciorele pe pereti nu au stat... Daca ar fi valabila chestia cu spalatul, ar functiona ca metoda contraceptiva... or, sa fim seriosi, astea sunt mituri.

Eu am un an de cand ma chinui. Dupa 6 luni cand am vazut ca nu se intampla nimic, am luat calea medicilor, si bineinteles ca au fost probleme, altfel daca e sa fie totul ok, se intampla si gata... Ideea e sa aveti o viata sanatoasa, sa nu fumati, sa nu beti cafea, alcool, sa luati acid folic, sa si daca sunteti sanatoase, sase intampla de la sine. Daca aveti probleme, asta e alta poveste si aici incepe chinul... Mult succes la

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si noi ne dorim foarte mult un copil.
Pentru asta, noi am considerat ca ar fi bine, inainte sa ne punem pe treaba, sa facem un set de analize ca sa n-avem surprize.
Am facut toate analizele necesare in vederea conceperii unui bebe, totul a iesit ok, singura chestie a fost prolactina care a iesit o idee marita dar dr a zis ca s-a intamplat asta ptr ca eram la ovulatie, iar acum avem ok la bebe.
Cum noi consideram ca el va veni numai cu ajutorul lui DD, suntem in asteptarea acestei minuni!
Pupici tuturor si sa auzim numai de gravidutze!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput