Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Hello mamici,

La multi ani bebelusilor sarbatoriti!!!!!

Nu stiu cum trec zilele si uite ca azi e marti. N-am reusit sa citesc din urma nimic. Am trecut peste mesajele voastre doar ca sa vad noutatile si gata.

Ieri am luat si noi marsupiu. Deea este f incantata de el. O scoate tati la plimbare in el si doarme dusa. E super...in carut mai maraia, dar in marsupui se simte f bine. Aaaaaaa...ca vorbeati si voi de asta in capitolul trecut, marsupiul pe care l-am luat noi se poate folosi de la nastere si pana la 18 luni.

Azi am luat Sab Simplex. Am inceput sa-i dau de dimineata dar nu am vazut nici un rezultat. Tocmai s-a terminat criza de colici. Vorba Floricikai, nu stiu unde incap atatea basinute intr-un bebe asa de mic. Cred ca voi renunta sa-i mai dau. O sa merg tot pe Bonissan si Gripe.

Fata mea de un sfert de ora gangureste singura pe masa de infasat. Vreo 5 minute am filmat-o eu apoi m-am asezat la calculator si am inceput sa scriu mesajul asta. Tot acolo e...inca nu a coborat , si tine o mare conferinta.. Cam cat stau bebelusii vostrii cuminti, fara sa comenteze lipsa voastra?

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by inni

Alessia ..fi-mea zice ca te vrea de soacra. Esti prea misto ca sa te scape

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Na, ca si ARMAND s-a inscris demult la Ami, da' n-a zis nimic, ca el tace si face Sa stii ca si eu as vrea o nora ca ea. Vreau sa fiu o soacra exemplu nu ca capcauna mea!- cacofonie intentionata

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

FLORY, GRIPO- sar'na! Sunt pozele facute cu un aparat care subtiaza

SIM- Multumesc mult! Ti-am vazut copiii, sa-ti traiasca sunt scumpi foc! Dar pe tine nu te-am vazut! Trimite-mi si mie o poza, ca nu-mi imaginez cum ai putea arata cu 2 copii asa frumosi!

Cum reusiti sa scrieti atat? Sunt singura cu un copil care nu sta singur cand e treaz decat plimbat si conversat?
Eu de abia intru pe net si gata, tre' sa sar ca a deschis ochii si trec la leganat! CUM FACETI! Eu nu stiu ce sa-i mai fac! L-am pus in leagan cu calut, in patut cu vibratii, la carusel...

PUTZURUCA- cum ai facut sa stea singura???

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by alessia80
SIM- Multumesc mult! Ti-am vazut copiii, sa-ti traiasca sunt scumpi foc! Dar pe tine nu te-am vazut! Trimite-mi si mie o poza, ca nu-mi imaginez cum ai putea arata cu 2 copii asa frumosi!

Inchipuieti-l pe David cu parul luuuuuung si tot blond . Dar n-ar strica o poza. David e un frumos. La fel de frumoasa e si mamica lui.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

quote:
Originally posted by alessia80

Inchipuieti-l pe David cu parul luuuuuung si tot blond . Dar n-ar strica o poza. David e un frumos. La fel de frumoasa e si mamica lui.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei

CORECT! Trebuie poza!
INNI, nu pot sa-mi imaginez. David e un frumos, dar nu in postura de Simona. Na, ca sunt incoerenta, da' mor de somn dupa ce fi-miu a adormit pe mine dansand. Mai nou asa adoarme!

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vin si eu sa o deconspir pe Simona : e foarte frumoasa si arata deja super la cateva zile de la nastere.

Eu vad ca nu prea pierd kg luate in plus, dar deocamdata nu intru in panica. In schimb am reusit sa fac sciatica si asta doare tare rau. Abea vineri am programare la osteopat care cica "ma rezolva" cu mainile. S-o vedem si pe asta !

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Cam cat stau bebelusii vostrii cuminti, fara sa comenteze lipsa voastra?

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Al meu sta mai tot timpul cuminte ba in patut, ba in cosul de la carut, ba pe masa de infasat, cand il apuca somnul adoarme, cand vrea papa plange si cand vrea schimbat. Nu plange fara motiv, adineauri maraia, i-am dat suzeta si tot maraia, l-am luat in brate si l-am plimbat putin, a ragait tareeee, desi mancare cu 2 ore in urma si a tras cateva parturi si a adormit instantaneu... acu doarme...

Apropo, la odisee se vorbea intr-un timp ca bebeii nostri n-o sa ne recunoasca glasul ci zgomotul tastaturii, la noi chiar asa este, cand ma asez la calculator adoarme si cat stau cu voi doarme dus...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Aaaa, al meu mai plange cand il scot din baie, urla nu alta, stiti cum il linistesc? cu feonul ca altfel nu se poate, sta linistit, nu misca nici o mana sau un picior...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mirabela, ce bebe somnoros ai. A mea e spirt de la 2 jumate. si pan' la 11 jumate deseara nu doarme mai deloc...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Tare suparata mai sunt. Am fost azi la doctor ca dimineata m-am trezit ca operatia mea supura in toata spledoarea. Si dr meu m-a stors de am innebunit de durere. Cica e de la firele care trebuiau sa se absoarba si de la grasime. E drept ca am rams cu ceva kile in plus (de la 55kg am ajuns la 81 inainte de a naste si acu am 66... mama lor de kile) da zona aia nu pare a avea prea multa grasime. Da m-a durut rau de tot... A zis ca nu e grav, ca trece pana la urma...
Si in plus, bebica mea nici nu prea a dormit azi noapte, vad ca doarme acu mai mult decat toata noaptea....
Hai ca nu sunt prea coerenta.
Ileana, mi-a placut tare mult povestea ta. Sa-ti traiasca minunile si sa te bucuri de ele din plin.

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput