A mai patit cineva...??
Raspunsuri - Pagina 2
Lorelai spune:
quote:daca mai speri eu as zice sa o lasi mai moale cu baile fierbinti si sa ai grija ce medicamente iei. bafta multa.
Originally posted by kawaichan
Ieri dupa ce am venit de la control iar am avut niste dureri naucitoare (tot in partea stanga)pe care le-am linistit cu o baie fierbinte si un antiinflamator(loxonin).Deocamdata nu mai sangerez , astept cu infrigurare ziua de joi.
Lia, tare as vrea sa fie sarcina..
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
kawaichan spune:
Fetele va multumesc din suflet pt mesajele si gandurile voastre,am fost azi dimineata la control si in afara de doctorita mea era prezent si seful de la ginecologie, venise special pt mine sa-mi puna diagnosticul final si sa hotaram ce vom face in continuare.Mi-au spus ca e extrauterina,la analizele de tesut(mi-au luat proba din ce eliminasem luni-30 oct) nu au gasit nici urma de sarcina, semn ca nu era in uter...M-au intrebat daca sunt de acord sa-mi injecteze metotrexat si am acceptat,asa ca acum asteptam. Hcg-ul era de 1165, deci tot in crestere, dar nu se dublase ca la o sarcina normala, ci crescuse f putin,asa cum se petrece la sarcinile extrauterine.
Lorelai baia fierbinte am facut-o intr-un moment in care aveam dureri ff mari si speram cumva la o dilatare a trompei de la apa fierbinte, chestii de diletant ce sa-i faci,ma gandeam io ca se largeste locul si coboara bebe in uter
dar atunci nu prea mai gandeam decat cu vreo jumate de creieras.
Rezultatul insa a fost bun,m-au lasat durerile
Pastile stiu ca nu fac bine, dar la ce pitici cu cutite imi treceau prin burtica era cam greu sa ma abtin(si-asa am stat odata vreo ora in ideea asta , fara sa iau nimic si am crezut ca mai am un pic si ma urc pe pereti)
Aici se termina prima mea experienta de
Sa dea Dumnezeu ca data viitoare sa fie fara probleme si vorba sotzului meu -sa vina printzul/printzesa noastra
Va pup pe toate si numai bine va doresc