Ce cadou ati primit de ziua de nastere
Se tot vorbeste pe aici ce sa cumparam de zilele onomastice la sot sau la soacra sau eu mai stiu la cine dar ne uitam pe noi.Cum se apropie ziua mea de nastere curind as vrea sa stiu voi ce ati primit cadou sau ce va doriti sa primiti .
Sotul meu este un dulce dar cu cadourile nu le are, asa ca in ultimi ani ii dau cate un "hint" sa speram ca sa prins si anul acesta! Astept cu nerabdare........
Voi cum procedati faceti lista? Va nimeresc soti cu surprizele?
Raspunsuri
clayhanger spune:
Eu sunt atipica, mereu imi doresc sa primesc diverse gadgets si lucruri pentru calculator.
Daca de ziua mea au fost niste module de memorie, de Craciun fusese dvd writer si de onomastica monitorul...
De obicei cei care imi ofera aceste cadouri stiu de dorinta mea de a le avea sau stiu ca imi sunt necesare.
Asa ca nu sunt aproape niciodata surprinsa, si nici nu imi doresc sa fiu surprinsa. Am suferit tare mult cand am primit cercei, de exemplu
. Desigur ca nu am lasat sa se cunoasca, nu sunt absurda.
In relatiile cu cei foarte apropiati sunt foarte sincera si ii fac sa inteleaga clar ca nu mi-ar placea cutare cadou. Nu are rost sa ne chinuim cu riscul unei alegeri proaste in acest domeniu.
Iar cu surprizele ma nimereste partenerul atat timp cat obiectul se incadreaza in ceea ce-mi face placere mereu. Si da, e loc de surprize o gramada (adica sunt atatea lucruri pe care le-as putea primi... mmm).
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
Annie80 spune:
voi primiti cadouri....felicitari ![]()
eu cate hinturi i-as da (asa ca sa-si faca o idee) mereu de ziua mea iesim la plimbare si-mi cumpara ceva ce vreau...dar eu vreau ca macar odata sa-mi cumpere ceva din proprie initiativa, din capul lui..nu ca mi sa pus mie pata de nush ce parfum, sau bra, sau...etc cu bijuurile nu le am prea mult...el vrea din aur eu vreau di argint si cat mai ciudate...stie ca imi plac lucrurile ciudate si "iesite din comun"
amik spune:
eu oricum tot anul il tin la curent cu ce vreu / ce imi place/ ce mim-as dori...
anul viitor sper sa primesc un suv la care salivez de juma de an
i-am zis sotului sa ii puna si fundita cand mi-l aduce!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
coraly spune:
Al meu ma surprinde de fiecare data. Nu intotdeauna nimereste exact ce doream mai mult sau imi lipsea, dar imi place suspansul, surpriza. E mai interesant sa primesti ceva la ce nu te astepti :)
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Raza de soare spune:
De obicei, imi studiaza reactiile cand vad ceva frumos si...tine minte (eu poate chiar uit ce-am vazut in vitrina). Si niciodata nu aduce un singur lucru.![]()
Insa, ultimul cadou l-am ales eu ( o superba rochie de seara, lunga, neagra, gen sirena
), iar sotul a platit. Ce drag imi e cand stiu cum strange bani, pe furis, special pt mine... pe langa salariul pe care mi-l da pt cheltuielile casei.
Ce primesc de obicei: parfumuri, pulovere/bluze... iar cand aleg eu (i-am zis ca niciodata sa nu-mi ia incaltaminte, de ex, fara sa fiu de fata): incaltaminte, rochii, costume, genti, curele. Eh, de-astea...de femei.![]()
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe !
8 +
miria_cristina spune:
Al meu prefera sa-mi ia lucruri de genul bijuteriilor sau parfumurilor. Uneori se incumeta sa-mi ia cate o bluza. E drept, ca ii da ciubuc vanzatoarei sa o primeasca inapoi daca nu-mi vine sau nu-mi place.
Nu s-a intamplat pana acuma, ca-am fost eu fata buna si mi-au placut toate.![]()
![]()
Oricum, orice imi ia ma incanta pentru ca vin de la el!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danavasile spune:
pai ma studiaza cand mergem prin magazine si are mereu o idee despre ce as vrea
oricum mereu mi-a luat exact ce mi-am dorit ( cu mine ales respectivul obiect , ex cizme ) sau fara mine ( gen inel)
bufi spune:
Si eu primesc exact ca am nevoie, ii dau ceva variante...sa nu primesc ceva ce nu ar fi placut, util
de ex anul acesta am primit masina...
Bufi
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by amik
eu oricum tot anul il tin la curent cu ce vreu / ce imi place/ ce mim-as dori...
anul viitor sper sa primesc un suv la care salivez de juma de ani-am zis sotului sa ii puna si fundita cand mi-l aduce!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Ce-i acela suv?
..de curiozitate, dac nu te superi...
clayhanger spune:
Sport Utility Vehicle inclin sa cred.
SUV
Nu-i asa, amik? Eh, visez si eu la asa ceva
, de aia cand am vazut scris suv la asta m-am gandit.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde