Lapte mai mult, please!!!
Raspunsuri - Pagina 2
mirela.mustaciosu spune:
Eu am alaptat "la cerere" dar infiorator de des, n-am facut niciodata proba suptului si nu i-am dat niciodata supliment. Am baut foarte multe lichide (cam 5 l pe zi!), ceai de anason si chimen - cam 1 l pe zi - n-am stiut ca e toxic baut in cantitati mai mari - si am mancat proteine la greu (lapte, branzeturi, carne). Am avut lapte cat sa hranesc un batalion de bebei, am intarcat la un an si sase luni si la 2 saptamani de cand nu mai suge (dupa ce am luat 10 zile pastile pentru oprirea lactatiei) tot mai am ceva lapte in sani. Succes!
Danza spune:
La fel ca si Mirela am avut fff mult lapte si nu am facut nimic deosebit pt asta> puneam copilul la san ori de cate ori cerea, primele saptamani ma si mulgeam pt ca era prea mult si-mi era frica sa nu fac mastita, ajungeam sa stroc si 0.750-1000 ml /zi, beam muuulte lichide. De relaxare si liniste nici vorba, din contra nopti nedormite, la scurt timp am reinceput serviciul si eram in fuga mai tot timpul, dar Dumnezeu m-a ajutat si mi-a dat lapte cat pt gemeni sau tripleti.
Vezi ca este in gama de ceaiuri HIPP (Germania) un ceai special indicat mamicilor ce alapteaza - este pt marirea productiei de lapte.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
lilach spune:
quote:
Initial creeata de tincutza
Pentru mamicile care ati alaptat, o maaare rugaminte. Puiutul meu are (azi) trei luni si deja cere cam 200-250 ml lapte la o masa. Marea problema este ca nu am (si nici nu am avut de la inceput) o "productie" la san mai mare de 100-150 ml. De aceea a primit si supliment.
Nu vreau in ruptul capului sa renunt la alaptat, mult, putin cat este. Am incercat toate metodele imaginabile: alaptat la cerere (si cere, nu gluma), nutrinatal, bere fara alcool si chiar cu, salata de marar, ceai de chimen ...
Imi mai puteti sugera altceva, va rog mult!!!
Multumiri,
Miki si bebe Ella
Vad ca ai scris de citeva zile eu iti recomand ceea ce am facut eu inainte de fiecare alaptat bea cel putin un pahar de apa dar numai apa dar si in restul timpului sa bei cit mai mult poti sa ajungi linistita si la 2 1/2 litri.
Succes
ella& laura,andrei,andra